Τα φώτα σβήσαν στις οκτώ

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος βιντεοταινίας: Τα φώτα σβήσαν στις οκτώ

Έτος: 1985

Είδος: Αστυνομική

Σκηνοθεσία: Σούλης Γεωργιάδης

Σενάριο: Σούλης Γεωργιάδης

Ηθοποιοί: Ανδρέας Φιλιππίδης (I) (πατέρας Ισαβέλλας, βουλευτής) , Νίκος Βασταρδής (Στέφανος Ροδάς) , Γιώργος Σίσκος (Λέκκας) , Έμη Σαράβα (Λιάνα) , Νίκος Βανδώρος (Βαρδάρης, γραμματέας Ροδά) , Μαίρη Κυβέλου (Ισαβέλλα) , Ανέστης Βλάχος (Πέτρος) , Μιχάλης Μπαλλής (Γιώργος) , Κατερίνα Μαραγκού (Έλσα) , Κώστας Κλεφτογιάννης (Μαρτίνος) , Κώστας Φυσσούν (Στεργίου) , Γιάννης Παπαθανάσης (I) (Λουκάς) , Γιώργος Νέζος (γιατρός) , Ντόρα Χατζηγιάννη (Δώρα) , Γιάννης Ξανθογιώργης (Νίκος Ζαϊρης) , Μάρα Κανταρέλη (Νόρα) , Στάθης Χατζηπαυλής (Παπαντωνίου) , Δημήτρης Μπικηρόπουλος (Χρήστος, καμαριέρης)

Σχόλια/Πλοκή: Ο Στέφανος Ροδάς είναι ένας χρεωκοπημένος επιχειρηματίας. Καμιά λύση δεν μπορεί να βρεθεί από τους συγγενείς του. Ο ανηψιός του όμως, ένας νέος άνθρωπος χωρίς αισθήματα, βρίσκει τη λύση. Τα χρήματα που θα έδινε η ασφάλεια σε περίπτωση θανάτου του. Ο Στέφανος Ροδάς ανακαλύπτεται νεκρός. Ο αστυνόμος Λέκκας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια υπόθεση γεμάτη πλοκή, αγωνία και μυστήριο.

Η Ισαβέλλα, κόρη βουλευτή, έχει σαν ιδανικό την "Κινηση για τη λύτρωση των καταδίκων". Έτσι φιλοξενεί στη βίλα του πατέρα της τρεις πρώην κατάδικους: τον Πέτρο, τον Γιώργο και την Έλσα. Στη βίλα γίνεται κλοπή 1.000.000 δραχμών και ΄σκοτώνεται ο Ντίνος, ο διαχειριστής. Ο Λουκάς, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, τραυματίζεται στην προσπάθεια του να συλλάβει τον δολοφόνο και γίνεται ήρωας. Οι τρεις πρώην κατάδικοι γίνονται οι πρώτοι ύποπτοι. Ο αστυνόμος Λέκκας αναλαμβάνει την υπόθεση και τα αποτελέσματα είναι ανατρεπτικό αφού ο ένοχος δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Λουκά...

Trivia: Η βιντεοταινία απότελείται από τα επεισόδια "Λέσχη μυστηρίου: Τα φώτα σβήσαν στις 8" και "Λέσχη μυστηρίου: Η νύχτα της αλήθειας"

Συζητήστε για τη βιντεοταινία στο Retromaniax.gr