Γυμνό φωτομοντέλο

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος κινηματογραφικής ταινίας: Γυμνό φωτομοντέλο a.k.a. Ανώμαλα θηλυκά a.k.a. Νεανικό σεξ a.k.a. Το φωτομοντέλο a.k.a. The young tycoon

Έτος: 1978

Πρεμιέρα: 20 Ιανουαρίου 1978

Διάρκεια: 100'

Είδος: Ερωτική

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης

Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος

Φωτογραφία: Πέτρος Καραβίδογλου

Μουσική σύνθεση: Χαράλαμπος Αλέπης

Παραγωγός: Γρηγόρης Δημητρόπουλος

Εταιρία παραγωγής: G.D. Films

Ηθοποιοί: Γιώργος Γκιντής (Παύλος Δελλής) , Χρήστος Νομικός (ελεύθερος σκοπευτής) , Λάκης Ξάνθης (Timothy) , Δημήτρης Τσαφταρίδης (Χάρης) , Μαρία Βουρνά , Κώστας Παπαχρήστος (συνταγματάρχης Δημητρίου) , Χάρης Τρύφωνας (Werner) , Sylvia Lueff (Τίνα) , Σαμάνθα Ρωμανού (Σαμάνθα) , Τζίνα Σακκά , Λίτσα Σακελλαρίου (τραγούδι)

Περίληψη/Σχόλια: Ένας νέος κι αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, ο Παύλος Δελλής, δεν έχει χρόνο παρά μόνο για σχέσεις πληρωμένου έρωτα στο πολυτελές σπίτι του. Τις κοπέλες του προμηθεύουν ένας φωτογράφος και ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, ο Βέρνερ, και η φιλενάδα αυτού η Σαμάνθα. Μια πλούσια γυναίκα, η Τίνα, που περνά τον καιρό της στο ίδιο θέρετρο, έχει γοητευτεί από τον Παύλο και κανονίζει να τον επισκεφτεί παίρνοντας τη θέση της Σαμάνθας. Όταν η τελευταία βρίσκεται νεκρή, η Τίνα εξαφανίζεται και οι υποψίες πέφτουν στον Παύλο. Μετά από επίπονη αναζήτηση, ο Παύλος θα βρει την Τίνα και οι δυο τους θα αποδεχτούν ότι κάτι βαθύτερο τους συνδέει. Η αθωότητα του Παύλου θα αποδειχθεί στη συνέχεια, όταν θα αποκαλυφθεί ότι η Σαμάνθα δολοφονήθηκε από τον Βέρνερ, επειδή προσπάθησε να του κλέψει τα λεφτά, έχοντας ως συνεργό τον Χάρη, έναν εραστή της.

Trivia: Η ταινία έκοψε 5.411 εισιτήρια. Ήρθε στην 9η θέση σε 17 ταινίες.

Συζητήστε για την κινηματογραφική ταινία στο Retromaniax.gr