Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Μόνο όρθιοι

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Μόνο όρθιοι

Έτος: 1990

Τηλεοπτική Σειρά

Κύκλος: 1ος

Επεισόδιο: 14ο

Κανάλι: ΑΝΤ1

Είδος: Κωμική

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λαζαρίδης

Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης

Ηθοποιοί: Γιώργος Βελέντζας (Χρήστος Μπούκουρης) , Δημήτρης Βασματζής (δικαστικός επιμελητής) , Βασίλης Ζωνόρος (βιντεο-πειρατής) , Κίμων Ρηγόπουλος (βιντεο-πειρατής) , Θωμάς Μανέτας (εκπρόσωπος εταιρείας παραγωγής βιντεοταινιών) , Σούλα Διακάτου (Φρόσω Παπαθανάσης, γυναίκα Θανάση) , Ρένα Μανιατάκη (ταμίας σινεμά) , Δημήτρης Τζελέπης (μικρός Νικήτας Παπαθανάσης)

Περίληψη: Το επεισόδιο αρχίζει με την σύλληψη δυο βιντεο-πειρατών, που θα γέμιζαν την αγορά με πειρατικές βιντεοταινίες. Στη συνέχεια δυο δικαστικοί επιμελητές έρχονται στο τμήμα και ζητούν την βοήθεια της Αστυνομίας προκειμένου να εκτελεστεί η απόφαση σφραγίσματος του παλιού σινεμά "Σινε Φούλα". Ο ιδιοκτήτης του σινεμά Χρήστος Μπούκουρης είναι γνωστός του Θανάση, αφού από αυτό το σινεμά ο Θανάσης έχει πολλές αναμνήσεις της ζωής του. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό αφού ο Μπούκουρας, που όλη του η ζωή είναι αυτό το σινεμά, πεθαίνει από καρδιακή προσβολή.

Trivia: Επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης". Στο επεισόδιο συμμετέχει και ο μικρός Δημήτρης Τζελέπης, γιός του Σταμάτη Τζελέπη.

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr