Άγαμοι Θύται (I)

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ημερομηνία γέννησης: 18 Οκτωβρίου 1990Τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες συμμετείχε:

Σελίδα περιεχομένου Έτος Κανάλι
Άγαμοι Θύται (1998) 1998 Mega
Ανατροπή 2000 Mega
Εθνική Οδός Χριστουγέννων 1996 ΕΤ1
Κοίτα τι έκανες (2004) 2004 Alpha


Τηλεπαιχνίδια στα οποία συμμετείχε:


Σειρές στις οποίες συμμετείχε:


Κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες συμμετείχε:


Τηλεταινίες στις οποίες συμμετείχε:


Βιντεοταινίες στις οποίες συμμετείχε:


Τηλεοπτικές θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε:


Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε:


Βιογραφία:


Trivia: Πρόκειται για μουσικοθεατρικό θίασο που ο πρώτος τους πυρήνας είναι οι εξής: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Στάθης Παχίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Χρήστος Μητρέντζης, Βαγγέλης Κοντόπουλος, Ρούλα Μανισσάνου, Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Κλήμεντος. Στην πρώτη παράσταση του 1990 πήραν μέρος και οι τραγουδιστές Μανώλης Χατζημανώλης και Αλμπένα. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σκηνοθετεί τις παραστάσεις ενώ τα κείμενα γράφει ο Γιώργος Κλήμεντος.

Το 1995 συμπληρώθηκαν στον θίασο οι Γιώργος Κορμανός, Γιάννης Προεστάκης και Βασίλης Γκαζούλης.

Απ' το 1991 έως το 1998 ως ηθοποιός και κειμενογράφος ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης. Άλλοι συνεργάτες την ίδια περίοδο ήταν οι Αννέζα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γιαμαλή, Γιώργος Κορμανός, Γιώργος Συμεωνίδης, Γιάννης Προεστάκης (κουκλοπαίχτης), Francisco Brito (κουκλοπαίχτης) και την γραφή των κειμένων είχαν οι Δήμητρα Ματσούκα και Άκης Σακελλαρίου. Στο τραγούδι συμμετείχαν οι: Μελίνα Κανά, Χαρά Πετρίδου, Μάρθα Ζιώγα και Βασίλης Γκαζούλης.

Από το 2003 έως το 2005, βασικοί συνεργάτες ήταν: το κωμικό ντουέτο από την Ιταλία "Luccetino", ο ηθοποιός Ταξιάρχης Χάνος και ως τραγουδιστές και συνεργάτες στα κείμενα οι Γιώργος Κορμανός, Γιώργος Συμεωνίδης, Χρύσανθος Καγιάς ενώ ο Νίκος Τόμπρος ως κουκλοπαίχτης.

Από το 2004 έως το 2005 συμμετείχαν οι νέοι τραγουδιστές Κατερίνα Φωτεινάκη, Στράτος Αχλάτης, Μαρία Περτσελάκη, Στάσα Καρτσινεβάκη και Πηνελόπη Καζανά.

Την ίδια περίοδο οι νέοι ηθοποιοί στη Θεσσαλονίκη ήταν οι: Μυρσίνη Χρυσοχοΐδου, Δημήτρης Μακαλιάς, Αγγελική Μιχαλοπούλου, Καλλιόπη Σίμου, Νάντια Δαλκυριάδου, Γιάννης Κλήμης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Ενώ οι ηθοποιοί στην Αθήνα ήταν οι: Θανάσης Αλευράς, Ματίνα Νικολάου, Μαρία Μανιώτη, Κατερίνα Χιωτίνη, Σταύρος Γιαγκούλης και Μάρθα Κλουκίνα.

Οι Άγαμοι Θύται έχουν, επίσης, συνεργαστεί σε συναυλίες με τον Γιάννη Νταλάρα.

Συζητήστε για τον/την καλεσμένο/η "{{{Sname}}}" στο Retromaniax.gr