Love in the End.

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος κινηματογραφικής ταινίας: Love in the end. a.k.a. Η αγάπη έρχεται στο τέλος

Έτος: 2013

Πρεμιέρα: 14 Φεβρουαρίου 2013

Διάρκεια: 100'

Είδος: Αισθηματική

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεχαγιάς (III)

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης , Πάνος Σαμπράκος , OgilvyOne Athens

Φωτογραφία: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Μουσική σύνθεση: Δημήτρης Κοντόπουλος

Παραγωγός: Κώστας Λαμπρόπουλος , Μάνος Κρεζίας , Γιώργος Κυριάκος

Εταιρία παραγωγής: View Master Films Α.Ε. , Odeon , Nova

Ηθοποιοί: Τζωρτζίνα Λιώση (Κατερίνα) , Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Παύλος) , Κατερίνα Γερονικολού (Αλίκη) , Πάνος Βλάχος (Γιώργος) , Νικόλας Αγγελής (Νίκος) , Μυριέλλα Κουρεντή (Στέλλα) , Νίκος Γαλανός (καπετάνιος) , Αλεξάνδρα Παντελάκη (Δανάη) , Ανδρέας Κοντόπουλος (Τάσος) , Ηλίας Ζερβός (πατέρας) , Εμμανουέλα Αλεξίου (μητέρα) , Σοφία Μανώλη (Σούλα Μπεράκου) , Μιχάλης Σαράντης (dj Sonic) , Νατάσα Ζάγκα (Μαρία)

Περίληψη/Σχόλια: Τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν στη μεγάλη οθόνη το happy end που ποτέ δεν είχαν. Στο "Love In The End.", γυρισμένο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη. Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δυο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.


Κατερίνα και Παύλος:

Η Κατερίνα μόλις τελείωσε το σχολείο. Αλλά διστάζει να πάει εκδρομή με τους συμμαθητές της. Επιλέγει να πάει με τους γονείς και το μικρό αδελφό της μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Προτιμάει να μένει μόνη. Μέχρι που γνωρίζει τον Παύλο, έναν νεαρό ανθυποπλοίαρχο. Και αυτό που η Κατερίνα υπολόγιζε να είναι μια απλή επταήμερη εκδρομή, γίνεται η αρχή της πιο μεγάλης περιπέτειας που έχει ζήσει στη ζωή της.


Γιώργος και Αλίκη:

Ο Γιώργος είναι φίλος με την Αλίκη από το νηπιαγωγείο. Εδώ και 18 χρόνια, μαζί. Φίλοι. Μόνο που ο Γιώργος, εδώ κι ένα χρόνο, δεν αισθάνεται πια φίλος της. Δεν του φτάνει να είναι φίλοι. Αλλά δεν ξέρει πώς να της πει ό,τι αισθάνεται. Φοβάται πως η Αλίκη θα τρομάξει, όπως τρόμαξε κι εκείνος όταν κατάλαβε ότι την ερωτεύτηκε. Για αυτό αποφασίζει να της πει ένα ψέμα. Ένα ψέμα που ενώ περιμένει να τον οδηγήσει κοντά, θα τον φέρει ακόμα πιο μακριά της.


Στέλλα και Νίκος:

Ο Νίκος και η Στέλλα είναι μεταξύ τους άγνωστοι. Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας και εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος, γνωρίζονται. Όπως, όμως, οι περισσότεροι που συναντιούνται στα ταξίδια, ούτε ο Νίκος, ούτε η Στέλλα πιστεύουν ότι αυτό το βράδυ θα έχει συνέχεια. Καθώς, επίσης, κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στις μαγικές στιγμές ή στο ξαφνικό, μεγάλο έρωτα, είναι μάλλον περίεργο που αποφασίζουν να ξανασυναντηθούν. Όπως περίεργος είναι κι αυτός ο ενθουσιασμός που αισθάνονται στην προοπτική αυτής της συνάντησης. Η μοίρα, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Στοιχεία/Trivia: Η ταινία έχει τον υπότιτλο "Η αγάπη έρχεται στο τέλος".

Συζητήστε για την κινηματογραφική ταινία στο Retromaniax.gr