Asia Express

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεπαιχνιδιού: Asia Express

Έτος: 2022

Τηλεπαιχνίδι

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 11 Δεκεμβρίου 2022

Ημέρα προβολής: Παρασκευή, Σάββατ, Κυριακή

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Είδος: Τηλεπαιχνίδι

Κανάλι: Star

Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας

Εταιρία παραγωγής: Silverline Media Productions

Περιγραφή: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις "επικίνδυνες" αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς και να ζήσουν έτσι, μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής!

Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με την πιο «ζεν» διάθεση, μας γνωρίζει κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα!

Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς! Όποιος και αν είναι ο δεσμός που τους ενώνει, οι παίκτες καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο, να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα (!) για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό! Θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια…

Για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο, θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας! Δηλαδή, να βιώσουν και να γευτούν την «άλλη» Ασία, την οποία δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ο απλός τουρίστας!

Ο πιο σημαντικός στόχος τους, όμως, θα είναι να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι, ξεπερνώντας σωματική και ψυχική κούραση!

Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να κάνει την αύρα του Asia Express τρόπο ζωής;

Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα αντιμετωπίσει με επιτυχία όλες τις προκλήσεις;

Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό, όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν! Τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους θεατές, μόνιμος συνταξιδιώτης τους θα είναι η αδρεναλίνη!

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει στην Ελλάδα, πιο πλούσιο σε εμπειρίες και σε αυτογνωσία.

Υπάρχει μόνος ένας τρόπος για να διεκδικήσουν τη νίκη: αυτά που τους ενώνουν πρέπει να είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν!

Και μόνο εκείνοι που θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις αντικειμενικές δυσκολίες αλλά και τις υποκειμενικές τους διαφορές θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Αρχισυνταξία: Γιώργος Λυρώνης

Στοιχεία/Trivia: Τα 9 ζευγάρια του Asia Express:

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι) Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος) Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι) Χρήστος Ζώτος - Στέλιος Λεγάκης (φίλοι) Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι) Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες) Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη) Βιβή Μπασινά - Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες) Νάσος Γαλακτερός - Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Νικητές το ζευγάρι Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster που κέρδισαν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 και ακόμα 10.000 από τις διαδρομές του reality.

Παρουσιαστής/ές: Πέτρος Πολυχρονίδης

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Συμμετέχοντες: Γιώργος Μαυρίδης

Κρίστη Καθάργια

Χριστίνα Παππά

Δημήτρης Παππάς

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ιλάειρα Ζήση

Χρήστος Ζώτος

Στέλιος Λεγάκης

Κωνσταντίνος Βασάλος

Φίλιππος Ιωάννου

Χριστίνα Κολέτσα

Maria Maroulis

Ρασέλ

Κλόντια Ρασέλ

Βιβή Μπασινά

Κατερίνα Καλίνογλου

Νάσος Γαλακτερός

Παύλος Γαλακτερός

Συζητήστε για το τηλεπαιχνίδι στο Retromaniax.gr }}