136

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής εκπομπής: 136 a.k.a. Μεσογείων 136

Έτος: 2012

Τηλεοπτική Εκπομπή

Είδος: Μαγκαζίνο

Κανάλι: ΝΕΤ

Ημέρα/ημέρες προβολής: Πέμπτη

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 20 Δεκεμβρίου 2012

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 2013

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νταούλης , Έλενα Λαλοπούλου

Παραγωγός: Θοδωρής Καβαδάς

Παρουσιαστές: Γιάννης Δάρρας , Ανθή Σαλαγκούδη

Συμμετέχοντες: Ηλίας Μαμαλάκης , Αντώνης Κατσαρός (αθλητικά)

Καλεσμένοι: Μιχάλης Βασιλειάδης

Περιγραφή: Στην εκπομπή –η οποία είναι μια παραγωγή της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ– οι παρουσιαστές μαζί με τους καλεσμένους τους, θα μας πληροφορούν για ό,τι απασχολεί την καθημερινότητά μας σε πρακτικό – χρηστικό επίπεδο, ενώ δημοσιογράφοι της εκπομπής θα τροφοδοτούν τη συζήτηση με βίντεο στα οποία θα παρουσιάζουν ρεπορτάζ. Ο Ηλίας Μαμαλάκης θα προμηθεύεται τα καλύτερα προϊόντα και θα μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, συχνά μαζί με κάποιον προσκεκλημένο σεφ. Στη διάρκεια της ημέρας, θα κάνει on camera τις προμήθειές του για την κουζίνα.

Το τηλεοπτικό "σπίτι" της εκπομπής, είναι αυτό που δίνει και τον τίτλο της: το στούντιο της ΕΡΤ στη Μεσογείων 136. Το σκηνικό θα παραπέμπει σε ένα οικείο περιβάλλον, που θα κάνει τον τηλεθεατή να αισθάνεται..σαν στο σπίτι του: μία μεγάλη κουζίνα, το σαλόνι με τους καναπέδες και το τραπέζι, στο οποίο θα κινούνται οι παρουσιαστές με τους καλεσμένους τους.

Στοιχεία/Trivia: Η εκπομπή προγραμματίστηκε για πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 αλλά λόγω απεργίας δεν προβλήθηκε.

Συζητήστε για την τηλεοπτική εκπομπή στο Retromaniax.gr