Χόμπυ μου ο βιασμός

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος κινηματογραφικής ταινίας: Χόμπυ μου ο βιασμός a.k.a. Χόμπυ μου... ο βιασμός!.

Έτος: 1986

Διάρκεια:

Είδος: Δραματική

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βογιατζής (I)

Σενάριο: Δημήτρης Βογιατζής (I)

Μουσική σύνθεση: The Daltons Family , Γιάννης Πολύταρχος

Παραγωγός: Δημήτρης Βογιατζής (I)

Ηθοποιοί: Δημήτρης Βογιατζής (I) (Χάρης Σταυρόπουλος) , Τζίμης Πανούσης , Γκαλίνα Καβαδία (Τερέζα) , Ρία Πάρη (κορίτσι στην παραλία) , Νίκος Βασιλόπουλος (τραγουδιστής) , Μαρία Τζομπανάκη (II)

Πλοκή: Ο Χάρης Σταυρόπουλος είναι ένας μεσήλικας κλεπτομανής και βιαστής. Παρασύρει μια νοσοκόμα, την Στάσα, με το πρόσχημα ότι θέλει αποκλειστική για την ετοιμοθάνατη μητέρα του, και την βιάζει μέσα στο αυτοκίνητό του σε μια ερημιά. Δεύτερο θύμα του το φωτομοντέλο Τερέζα. Ο Χάρης πηδάει από την ταράτσα στο μπαλκόνι της και βλέπει την κοπέλα σε ερωτικές περιπτύξεις με τον φίλο της, Νίκο, έναν τραγουδιστή. Τους επιτίθεται, ρίχνει τον Νίκο αναίσθητο και βιάζει την Τερέζα. Τρίτο θύμα είναι μια κοπέλα νεαρής ηλικίας στο τραίνο Αθήνα-Χαλκίδα και ακολουθεί μια άλλη μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της. Συνεχίζει με μια φοιτήτρια από το Αγρίνιο, που την ψαρεύει σε μια πλαζ και της υπόσχεται δουλειά στο “εργοστάσιό του” για να την βιάσει τελικά στο αυτοκίνητο σε μια ερημική παραλία. Ενδιάμεσα κλέβει κιλότες και πουκάμισα από μαγαζιά όταν δεν κοιτούν οι υπάλληλοι, και έχει διάφορα βίαια ξεσπάσματα και κρίσεις στα οποία γελάει παρανοϊκά, αναπολεί τους βιασμούς, βρίζει τις γυναίκες και νομίζει ότι δεν θα τον συλλάβουν ποτέ.

Όταν μια μέρα συναντάει τυχαία την Τερέζα, εκείνη τον αναγνωρίζει και του λέει πως τον έχει ερωτευτεί από τότε που την βίασε. Ξανακάνουν σεξ και αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι. Ο Χάρης βγαίνει το βράδυ έξω για μια τελευταία διάρρηξη αλλά συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Μετά από εξαντλητική ανάκριση ομολογεί τα εγκλήματά του και αυτοκτονεί πηδώντας από το μπαλκόνι του τμήματος.

Συζητήστε για την κινηματογραφική ταινία στο Retromaniax.gr