Τρώει story 30 χρόνια τώρα!

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος θεατρικής παράστασης: Τρώει story 30 χρόνια τώρα!

Έτος: 2012

Είδος: Επιθεώρηση

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 31 Δεκεμβρίου 2012

Διάρκεια: 170'

Κανάλι: Star

Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής

Σενάριο: Μάρκος Σεφερλής (κείμενα) , Στέλιος Παπαδόπουλος (κείμενα)

Μουσική σύνθεση: Νίκος Βεντουράτος

Τόπος: Αθήνα

Ηθοποιοί: Μάρκος Σεφερλής , Γιάννης Καπετάνιος , Σάββας Τασίου , Στέλιος Κρητικός , Αρετή Ζαχαριάδου , Ζώζα Μεταξά , Ζωή Αλεξούλη , Σωτήρης Σεφερλής , Μαρία Ελευθεριάδου , Κάτια Παπαδοπούλου , Αμαλία Δασκαλάκη , Ρομίνα Ιουλιέτα Μαροπούλου , Αλέξανδρος Κουζίτσκιν , Μαριάννα Ρούσσου , Δανάη Γρίβα , Δήμητρα Σιδέρη , Έλενα Κοτίδου , Πολύκαρπος Σολωμού , Γιώργος Κοντογιάννης (IV)

Επαναλήψεις: 2013 (Star) , 2015 (Mega) , 2017 (ΑΝΤ1)

Σχόλια/Πλοκή: Η νύχτα άπλωσε το πέπλο της πάνω από την προεδρική σουίτα των φυλακών Κορυδαλλού. "Η Κυρία Του Κυρίου" στο κελί της, έκλεισε το ημερολόγιο του συζύγου της, που διάβαζε από ώρα, ενώ αποφάσισε να σπάσει την απεργία πείνας, που έκανε με ένα "βρώμικο", που της έστειλε πακέτο "Ο Γιατρός Της Πείνας".

Στη συνέχεια άνοιξε την τηλεόραση. Πόσο ανιαρό της φάνηκε αυτό το ρεπορτάζ με τους άνεργους Έλληνες που μεταναστεύουν στην Αυστραλία, όπως και η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της Άνγκελα Μέρκελ σε Έλληνα δημοσιογράφο. Μα επιτέλους. Πότε θ' αρχίσει το αγαπημένο της σίριαλ "ΛΑΛΕ! Έρωτας Στην Κωνσταντινούπολη"; Αχ και νά 'βλεπε από μια μεριά όλη αυτή την τουρκολαγνεία ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. σκέφτηκε. Θα ζωντάνευε μέχρι και το κέρινο ομοίωμά του στο "Μουσείο Βρέλλη"! Κι όλα αυτά σε μια χώρα, που ούτε ο Superman δεν μπορεί να σώσει αφού 30 χρόνια τώρα, η εκάστοτε κυβέρνηση έχει μάθει μόνο να "τρώει".

Trivia: Η επιθεώρηση ανέβηκε στο Δελφινάριο το καλοκαίρι του 2012.

Η παράσταση επαναπροβλήθηκε τηλεοπτικά στις 29 Σεπτεμβρίου 2013.

Η θεατρική παράσταση ανέβηκε στο κανάλι "Star" στο Youtube.

Η παράσταση επαναπροβλήθηκε τηλεοπτικά από το "Mega" στις 13 Φεβρουαρίου 2015 και από τον ΑΝΤ1 την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Συζητήστε για τη θεατρική παράσταση στο Retromaniax.gr