Τρεις ευχές (2006)

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής εκπομπής: Τρεις ευχές (2006) a.k.a. Ζωή σαν όνειρο

Έτος: 2006

Τηλεοπτική Εκπομπή

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2006

Ημέρα προβολής: Κυριακή

Είδος: Σόου

Κανάλι: Alpha

Σκηνοθεσία: Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος

Παρουσιαστές: Ρούλα Κορομηλά

Συμμετέχοντες: Φαίδων Κεφαλέας (συμπαρουσιαστής)

Περιγραφή: Το ζωντανό show ξεκίνησε ως Τρεις ευχές και κατέληξε ως Ζωή σαν όνειρο.

Από την παρουσίαση της εκπομπής στον ALPHA : Η εκπομπή απευθύνεται σε όποιον αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θέλει να κάνει χαρούμενους συγγενείς και αγαπημένους.

Αυτό που έχει να κάνει είναι να έρθει στην οντισιόν της εκπομπής «Τρεις ευχές» και να το πει. Να αναζητήσει το λεωφορείο της εκπομπής που μεταφέρεται από πόλη σε πόλη από χωριό σε χωριό, σε όλη την Ελλάδα. Να ευχηθεί να ζήσει το όνειρο και που ξέρεις, ίσως το δει να υλοποιείται με τη βοήθεια της εκπομπής, των τοπικών αρχών και των απλών ανθρώπων. Να ζήσει ζωντανά το όνειρο του με τη βοήθεια ενός αγαπημένου καλλιτέχνη που θα ακούσει και θα υλοποιήσει την ευχή του. Θα το ζήσει!.

Ανθρώπινες ιστορίες εκτυλίσσονται και οι τηλεθεατές βλέπουν ελπίδες και όνειρα ζωής να πραγματοποιούνται. Το κοινό που παρακολουθεί ζωντανά την εκπομπή συμμετέχει τόσο στην εξέλιξη της ιστορίας όσο και στην υλοποίηση των ευχών. Μικρές εκπλήξεις, μικρές ευχές ικανοποιούνται και για το κοινό.

Δραματικές στιγμές, ζεστές συναισθηματικές εικόνες, χαρά, διασκέδαση, αλλαγή ζωής, είναι το concept της εκπομπής. Μία «ευκαιρία ζωής» για τους ανθρώπους που χρειάζονται πραγματική βοήθεια, παίρνουν «σάρκα και οστά» τα όνειρα τους, υλοποιούνται οι φιλοδοξίες τους και ζουν αυτό που τους στέρησε η ζωή.

Οι «Τρεις ευχές» είναι η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που μεταφέρεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στις οντισιόν ακούμε τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Τρεις ιστορίες, τρεις ευχές υλοποιούνται στο Live με… συνενόχους, φίλους, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες των πρωταγωνιστών. Δυνατό συναίσθημα, έντονη συγκίνηση και δάκρυα χαράς πλημμυρίζουν το κοινό.

Μικρές ανθρώπινες ιστορίες, που εκτυλίσσονται γύρω μας, μικρές ευχές που χαρίζουν μεγάλη ικανοποίηση στους αγαπημένους μας υλοποιούνται στις «Τρεις ευχές». Ένας φαντάρος πηγαίνει σπίτι του για να κάνει Χριστούγεννα με τους γονείς του. Άλλοι πάλι βρίσκουν εργασία για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους. Η επιλογή των ιστοριών βασίζεται στον κοινό παρανομαστή που λέγεται ανθρώπινος παράγοντας. Οι «Τρεις ευχές» που πραγματοποιούνται δεν είναι ποτέ ίδιες. Η Ρούλα Κορομηλά, με το μαγικό ραβδάκι του Alpha και τη βοήθεια όλων όσων συμμετέχουν τις κάνει πραγματικότητα...

Trivia:

Συζητήστε για την τηλεοπτική εκπομπή στο Retromaniax.gr