Τρία Μίλια

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Τρία Μίλια

Έτος: 2022

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος: Δραματική

Κανάλι: Star

Ημέρα/ημέρες προβολής: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 4 Απριλίου 2022

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 28 Ιουνίου 2022

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Αριθμός επεισοδίων: 60

Διάρκεια επεισοδίου: 60'

Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης , Βασίλης Ντούρος

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Μουσική σύνθεση: Νίκος Τερζής

Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος

Ηθοποιοί: Ευγενία Παναγοπούλου (Φωτεινή Θεοδώρου) , Νικόλας Μακρής (Μιχάλης Ανδρεάδης) , Γιάννης Ποιμενίδης (Στέφανος Ανδρεάδης) , Χάρης Σώζος (Γεράσιμος Ανδρεάδης) , Στέλλα Καζάζη (Κάτια Ανδρεάδη) , Τόνυ Δημητρίου (Τίμος Παπαχρήστου) , Ευαγγελία Μουμούρη (Δέσποινα Παπαχρήστου) , Δημήτρης Λιακόπουλος (Ευθύμης Αθανασίου) , Χάρης Γρηγορόπουλος (Νικόλας Μπέλλος) , Γιολάντα Μπαλαούρα (Μαρούλα) , Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Διονυσία) , Γιάννης Ρούσσος (II) (Χάρης) , Ανθή Σαββάκη (Βασιλική) , Χάρης Χιώτης (Λάμπης) , Μαρία Δαμασιώτη (Λίζα) , Στέλλα Κοσμοπούλου (Ελένη Παπαχρήστου) , Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός (Πέτρος Μπέλλος) , Στεφανία Χαμπηλομάτη (Κλειώ Παπαχρήστου) , Αστέριος Πελτέκης (Αντρέας) , Πέτρος Σκαρμέας (Βασίλης) , Αλέξανδρος Πέρρος (Κυριάκος) , Γαία Κολλίντζα (Λένα)


Κοστούμια: Κατερίνα Κόντου

Περίληψη/Σχόλια: Η νέα και δυναμική γιατρός Φωτεινή Θεοδώρου (Ευγενία Παναγοπούλου) πηγαίνει μια εκδρομή στη Δρακόνησο, ένα ήσυχο νησί του Αιγαίου. Αυτό που αναζητά είναι μια προσωρινή απόδραση από τα προσωπικά της αδιέξοδα. Γρήγορα, όμως, συνειδητοποιεί πως αυτός ο τόπος θα γίνει η μόνιμη κατοικία της και η άφιξή της εκεί δε θα αλλάξει μόνο τη δική της ζωή, αλλά και τη ζωή όλων των κατοίκων. Διότι, η ίδια, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ατενίζουν τη γραμμή του ορίζοντα από την ίδια απόσταση: Τα τρία μίλια!

Το όμορφο νησί είναι ο τόπος καταγωγής του εφοπλιστή Γεράσιμου Ανδρεάδη (Χάρης Σώζος), ο οποίος αποφασίζει να εγκατασταθεί και πάλι μόνιμα εκεί. Στόχος του είναι να κατασκευάσει μια μεγάλη και σύγχρονη πολυκλινική, που θα δώσει νέα πνοή στον τόπο! Η γυναίκα του, η Κάτια (Στέλλα Καζάζη) τον ακολουθεί απρόθυμα, ελπίζοντας να είναι κάτι προσωρινό. Ο μεγάλος τους γιος, ο Μιχάλης (Νικόλας Μακρής), επιστρέφει μετά τις σπουδές του και γίνεται ο επίσημος γιατρός του νησιού. Ο μικρότερος γιος, ο Στέφανος (Γιάννης Ποιμενίδης) διατηρεί μια ξενοδοχειακή επιχείρηση βρίσκεται στο νησί, από την άνοιξη έως το φθινόπωρο.

Ο Μιχάλης, κάτω από τη σοβαρή εμφάνιση του γιατρού, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό: Έκανε μεγάλες προσπάθειες να το ξεπεράσει, αλλά σύντομα το πάθος του επανήλθε. Ο Γεράσιμος, προκειμένου να τον έχει από κοντά, του έφτιαξε αρχικά ένα ιατρείο, με τελικό στόχο να κατασκευάσει μια μεγάλη πολυκλινική, προς όφελος του γιου του, αλλά και του τόπου του.

Ο Τίμος, ο δήμαρχος του νησιού (Τόνυ Δημητρίου), μαθαίνει για την εξάρτησή του Μιχάλη και αποφασίζει να την εκμεταλλευτεί. Του δανείζει χρήματα για να παίζει, ώστε να τον έχει του χεριού του. Γνωρίζοντας πως θα γίνει διευθυντής της νέας κλινικής, τον προειδοποιεί πως αν δεν συνεργαστεί μαζί του, θα απαιτήσει να του επιστρέψει άμεσα όσα του χρωστάει. Έτσι, ο Μιχάλης αναγκάζεται να τον βοηθήσει σκοτεινά σχέδιά του.

Ο Γεράσιμος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και διαισθάνεται πως αν ο Μιχάλης γίνει διευθυντής, θα βρεθεί σε κίνδυνο. Προκειμένου να τον προφυλάξει, αλλά και να λειτουργήσει ομαλά η κλινική, αναζητά μια λύση, που τη βρίσκει με την τυχαία άφιξη της Φωτεινής στη Δρακόνησο.

Στα εγκαίνια της κλινικής, ενώ όλοι περιμένουν να ακούσουν το όνομα του Μιχάλη για τη θέση του διευθυντή, ο Γεράσιμος ανακοινώνει το όνομα της Φωτεινής! Η έκπληξη είναι μεγάλη, αλλά πριν προλάβει να καταλαγιάσει, μια δυνατή έκρηξη θα ταρακουνήσει το νησί. Η μισή κλινική θα παραδοθεί στις φλόγες.

Και, από εκείνη τη στιγμή, όλα αλλάζουν! Ένα σύννεφο καχυποψίας απλώνεται πάνω από το νησί. Ποιος έβαλε τη φωτιά; Γιατί το έκανε και τι κρύβεται πίσω από αυτήν την πράξη;

Καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν θα βγουν στην επιφάνεια και θα αναστατώσουν τους κατοίκους της Δρακονήσου. Όμως, όπου υπάρχει σκοτάδι, ακολουθεί πάντα το φως!

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr