Το Μυστικό της Πεταλούδας

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Το Μυστικό της Πεταλούδας

Έτος: 2020

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος: Δραματική

Κανάλι: ΡΙΚ1

Ημέρα/ημέρες προβολής: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 21 Σεπτεμβρίου 2020

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Διάρκεια επεισοδίου: 60'

Παραγωγός: Arts and Film Productions

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή

Φωτογραφία: Σάββας Χρυσοστόμου

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός (Χριστόφορος Ξένος) , Ελισάβετ Μουτάφη (Βαγγελιώ/Εύα) , Νεοκλής Νεοκλέους (Θέμης) , Κατερίνα Μισιχρόνη (Αλεξία) , Δημήτρης Γκουτζαμάνης (Μάρκος) , Μαριάννα Πολυχρονίδη (Μαρκέλλα) , Χάρης Κκολός (Γιάννος) , Αλέξανδρος Παρίσης (I) (Δώρος) , Ηλέκτρα Φωτιάδου (Λουίζα) , Ερμίνα Κυριαζή (Σοφία) , Ανδρέας Βασιλείου (Αρίστος) , Μαρίλια Γιαλλουρίδου (Ειρήνη) , Νίκος Γκέλια (Στέφανος) , Ανδρέας Βούλγαρης (Φίλιππος) , Πολυξένη Σάββα (Λίλιαν) , Φώτης Καράλης (Άρης) , Ανθή Κάσινου (Χριστίνα) , Έλενα Παπαδοπούλου (Μάρω) , Μέλπω Κολόμβου , Γιώργος Κουρής (μικρός Ανδρέας) , Μόνικα Λάμπρου (μικρή)

Περίληψη/Σχόλια: 25 χρόνια πριν, η Βαγγελιώ προσπαθεί να δραπετεύσει από τον βίαιο άντρα της, έχοντας μαζί της τον 5χρονο γιό της Μιχάλη και την ενός έτους κόρη της. Ο Κυριάκος, ο άντρας της, θα την σταματήσει και η Βαγγελιώ αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τα δύο της παιδιά. Τον Μιχάλη που πνίγηκε στη θάλασσα και την Ειρήνη που την έδωσε σε ένα ίδρυμα.

Η μοίρα την αναγκάζει να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια και με το νέο της όνομα. Οι μνήμες θα ξυπνήσουν για την Εύα (Ελισάβετ Μουτάφη) και το ένστικτο της μάνας θα την οδηγήσει στο δρόμο της εκδίκησης. Ο πρώην άντρας της, Χριστόφορος Ξένος (Γιώργος Νινιός) είναι πλέον ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερη του γυναίκα, την Αλεξία (Κατερίνα Μισηχρόνη). Παράλληλα, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στο Μάρκο (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) και την Αλεξία. Ένας έρωτας παράνομος αλλά και καταδικασμένος ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος...

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr