Του Νερού τα Παραμύθια

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής εκπομπής: Του Νερού τα Παραμύθια

Έτος: 2011

Τηλεοπτική Εκπομπή

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 2011

Κύκλοι επεισοδίων: 3

Είδος: Ντοκιμαντέρ

Κανάλι: ΕΤ3

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπελεγρής , Λεωνίδας Πανωνίδης

Παραγωγός: Ραχήλ Μανουκιάν

Εταιρία παραγωγής: TNT

Φωτογραφία: Διονύσης Πετρουτσόπουλος , Μιχάλης Μπέκος

Παρουσιαστές: Ίνα Ταράντου

Καλεσμένοι: Αντώνης Κανάκης , Αλέκος Συσσοβίτης

Περιγραφή: Τα εκατοντάδες χιλιόμετρα των ακτών της χώρας μας γίνονται η αφορμή για μία υπέροχη περιπέτεια με κεντρικό άξονα το νερό και τον άνθρωπο, αλλά και την ιστορία των θαλασσινών προορισμών.

Η εκπομπή "Του Νερού τα Παραμύθια" της "ΕΤ3", φτάνει εκεί που χτυπά η καρδιά της υδάτινης Ελλάδας. Κάθε τόπος και μια ιστορία. Κάθε στοιχείο νερού κι ένας διαφορετικός πίνακας.

Σκοπός της εκπομπής είναι να γνωρίσει ο τηλεθεατής την ομορφιά της Ελλάδας μέσα από τα μάτια των απλών ανθρώπων που τη ζουν καθημερινά χειμώνα-καλοκαίρι. Με κεντρικό άξονα το νερό η εκπομπή απλώνει τη θεματολογία της στους κατοίκους που μένουν δίπλα σε νερό, σε θάλασσα, λίμνες και ποτάμια. Γνωρίζει τη ζωή τους, τις δραστηριότητές τους, αναδεικνύει τον κάθε προορισμό, δίνει έμφαση στην οικολογία και την προστασία των υδροβιότοπων.

Trivia: H Ίνα Ταράντου, μετά από 14 χρόνια στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και μετά από 3 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, βγαίνει από το στούντιο και ταξιδεύει απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα. Βάζει πλώρη για την περιπέτεια, έχοντας στις αποσκευές της την αγάπη της για τη φύση και το νερό, αλλά κυρίως για τον άνθρωπο.

Συζητήστε για την τηλεοπτική εκπομπή στο Retromaniax.gr