Σχεδόν ποτέ

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Σχεδόν ποτέ

Έτος: 2003

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος: Κοινωνική

Κανάλι: ΝΕΤ

Ημέρα/ημέρες προβολής: Τετάρτη

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 1 Οκτωβρίου 2003

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 2005

Κύκλοι επεισοδίων: 2

Αριθμός επεισοδίων: 32

Διάρκεια επεισοδίου: 45'

Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης , Χρήστος Δήμας , Δημήτρης Γιατζουζάκης , Πηγή Δημητρακοπούλου

Σενάριο: Κατερίνα Γιατζόγλου

Ηθοποιοί: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους , Αννίτα Κούλη , Βάνα Ραμπότα , Ντορέττα Παπαδημητρίου , Μαρία Σολωμού , Κάτια Νικολαϊδου , Σύλβια Δεληκούρα , Κανελλίνα Μενούτη , Κωνσταντίνος Γιαμπάρας , Χρήστος Πέζος , Ναταλία Μίγδου (2oς κύκλος) , Μαίρη Ακριβοπούλου (Τζοάνα) , Βίκυ Παπαδοπούλου , Στέλλα Σταμπόλα , Σόφη Ζαννίνου , Αλεξάνδρα Παυλίδου , Μαρία Γεωργιάδου , Εβελίνα Παπούλια , Ηλίας Λογοθέτης , Τόνυ Δημητρίου , Κρατερός Κατσούλης , Αντώνης Καφετζόπουλος , Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Κώστας Δίγκας , Ναταλία Παπαϊωάννου , Αστέριος Πελτέκης , Περικλής Κασσανδρινός , Μάνος Τριανταφυλλάκης , Στάθης Νικολαϊδης , Ευγενία Καπλάν


Επαναλήψεις: 2005 (ΝΕΤ) , 2012 (ERT World)

Περίληψη 1oυ κύκλου:
Τέσσερις επιτυχημένες επαγγελματικά, όμορφες γυναίκες κοντά στα τριάντα - η Μαρία, ραδιοφωνική παραγωγός, η Στεφανία, εθελόντρια σε ίδρυμα κακοποιημένων γυναικών, η Βάντα, ηθοποιός κι η Κάλια, ιδιοκτήτρια μπουτίκ και σχεδιάστρια μόδας - έχουν επικεντρώσει το υπαρξιακό τους στην ανεύρεση κάποιου νορμάλ άντρα, να ερωτευτούν. Η συνεχής ανάγκη τους να αναλύουν τις καταστάσεις, να βάζουν παραμέτρους και κριτήρια ανάλογα με τα δικά τους προσόντα και ανάλογα με το πώς πιστεύουν εκείνες πως θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις και να προσπαθούν να λειτουργήσουν μέσα από συνταγές και κλισέ, τις αγχώνει και τις οδηγεί συχνά σε αδιέξοδα.

Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με χιούμορ και αυτοσαρκασμό και δεν διστάζουν να ζήσουν περιπέτειες, έστω και με προδιαγεγραμμένα άδοξο τέλος. Το πάθος διαδέχεται την απογοήτευση, ο ρομαντισμός τον κυνισμό, η παραίσθηση τον ενθουσιασμό, και το δράμα γίνεται χιούμορ ενώ οι τέσσερις ηρωίδες εξακολουθούν να ακροβατούν πότε με αυτοπεποίθηση και πότε με ανασφάλεια στην ελευθερία ή την δέσμευση, την ιδανική σχέση ή τον συμβιβασμό.

Περίληψη 2oυ κύκλου:
Τέσσερα κορίτσια κοντά στα είκοσι πέντε αλωνίζουν την Αθήνα και προσπαθούν να ευτυχίσουν αλλάζοντας συνεχώς άντρες. Τον αγώνα τους συμμερίζεται κι ο περίγυρός τους που επίσης αποτελείται από μοναχικές ψυχές.

Trivia: 1ος κύκλος (20 επεισόδια): Στην σκηνοθεσία μαζί με τον Νίκο Περάκη, οι Χρήστος Δήμας & Δημήτρης Γιατζουζάκης. 2ος κύκλος (12 επεισόδια): Στη σκηνοθεσία μαζί με τον Νίκο Περάκη, η Πηγή Δημητρακοπούλου.

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr