Σχεδόν Ενήλικες

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Σχεδόν ενήλικες

Έτος: 2021

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος: Κοινωνική

Κανάλι: Mega

Ημέρα/ημέρες προβολής: Δευτέρα

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 4 Ιανουαρίου 2021

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 25 Μαρτίου 2021

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Αριθμός επεισοδίων: 12

Διάρκεια επεισοδίου: 60'

Εταιρία παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης

Σκηνοθεσία: Νίκος Labot

Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά

Μουσική σύνθεση: Βαγγέλης Τούντας

Φωτογραφία: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνικά: Ράνια Γερογιάννη

Ηθοποιοί: Γιάννης Στάνκογλου (Αποστόλης) , Μάκης Παπαδημητρίου (Θωμάς) , Θεοδώρα Τζήμου (Νικόλ) , Γιώργος Παπαγεωργίου (II) (Αλέξης) , Φωτεινή Αθερίδου , Βάσω Καβαλιεράτου , Χρήστος Κοντογεώργης , Νάνσυ Μπούκλη (Δάφνη) , Γιούλα Μπούνταλη , Αντώνης Μυριαγκός , Χρήστος Σαπουντζής , Έλλη Σαχίνη , Ιβάν Σβιτάιλο , Ελίζα Σκολίδη , Αντώνης Τσιοτσιόπουλος


Κοστούμια: Πάνος Απέργης

Περίληψη/Σχόλια: Ο Αποστόλης, ο Θωμάς, ο Αλέξης και η Νικόλ μοιράζονται τις καθημερινές τους ιστορίες που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή́, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης. Ορμητήριο των 4 ηρώων γίνεται μια παλιά́ διπλοκατοικία με κήπο και ταράτσα στην πόλη. Μέσα στη μετα-life style εποχή́, στη γειτονιά́ με τα σουβλατζίδικα, τα post modern-μπακάλικα και τα all day café, αναζητούν κάτι από́ τον παλιό́ κόσμο που ήδη γνωρίζουν καλά́, έχοντας επιβιώσει από́ την ελληνική́ κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό́ νόμο, την ανεργία, τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Το θυμικό́ του Έλληνα συγκρούεται με το ευρωπαϊκό́ μοντέλο ζωής με πρωταγωνιστές “Σχεδόν Ενήλικες” που προσπαθούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους. Το στοίχημα είναι να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο τους συμβεί από́ εδώ και στο εξής.

Trivia: Η πρεμιέρα της σειράς προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020. Όμως, λόγω των περιοριστικών μέτρων πρόληψης του Covid-19, προτιμήθηκε η δημιουργία ενός ικανού αριθμού επεισοδίων. Η προβολή της σειράς μετατέθηκε τον Ιανουάριο 2021.

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr