Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος θεατρικής παράστασης: Πως να κλέψετε τους κληρονόμους σας

Έτος: 2007

Είδος: Κωμωδία

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 8 Σεπτεμβρίου 2007

Διάρκεια: 170'

Κανάλι: ΑΝΤ1

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσιβιλίκας

Συγγραφέας: Alan Ayckbourn , Will Evans , Arthur Valentine

Σενάριο: Βασίλης Τσιβιλίκας (μετάφραση κειμένου)

Ηθοποιοί: Βασίλης Τσιβιλίκας , Άριελ Κωνσταντινίδη , Οδυσσέας Σταμούλης , Κοσμάς Ζαχάρωφ , Ζωζώ Ζάρπα , Τρύφων Καρατζάς , Χρήστος Λιακόπουλος , Ντάνος Λυγίζος , Θεώνη Σκαλέρη , Αγάθη Κάλτσα

Επαναλήψεις: 2008 (ΑΝΤ1)

Σχόλια/Πλοκή: Το έργο είναι μια φάρσα, που παρακολουθεί την προσπάθεια ενός σπάταλου ζευγαριού που ζει πνιγμένο στα χρέη να ξελασπώσει, κρατώντας όλο το ποσό μιας απρόσμενης κληρονομιάς, χωρίς να δώσει τίποτα στους δανειστές του. Απίθανες μεταμφιέσεις, μπλεξίματα και ανατροπές πάνε χέρι-χέρι με σωματικά και λεκτικά γκαγκς, κυρίως από τον πρωταγωνιστή. Πολύ καλές στιγμές γέλιου με τις ξαφνικές εισόδους του πρωταγωνιστή. Πρώτα ο Τσιβιλίκας να κρέμεται μπαρουτοκαπνισμένος από το ταβάνι, μετά πάλι ο Τσιβιλίκας να εισβάλει με σομπρέρο ως Μεξικάνος ξάδερφος και να τραγουδάει Baila morena, στη συνέχεια να εμφανίζεται ντυμένος με περικοκλάδες, επειδή έχασε τα ρούχα του στο ποτάμι, και ακόμη πιο μετά ντυμένος μοναχός που έχει κοιλιά από την πολλή νηστεία.

Trivia: Μαγνητοσκοπημένη παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο "Περοκέ" την σεζόν 2006-2007. Η παράσταση επαναπροβλήθηκε τηλεοπτικά στις 15 Αυγούστου 2008.

Πρόκειται για μετάφραση του θεατρικού έργου "Tons Of Money".

Συζητήστε για τη θεατρική παράσταση στο Retromaniax.gr