Πλάνα με Ουρά

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής εκπομπής: Πλάνα με Ουρά

Έτος: 2020

Τηλεοπτική Εκπομπή

Είδος: Ενημερωτική

Κανάλι: ΕΡΤ2

Ημέρα/ημέρες προβολής: Σάββατο

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 17 Οκτωβρίου 2020

Κύκλοι επεισοδίων: 2

Διάρκεια επεισοδίου: 60'

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς

Κείμενα: Τασούλα Επτακοίλη

Εταιρία παραγωγής: Rhodium Productions

Φωτογραφία: Θωμάς Γκίνης

Μουσική σύνθεση: Δημήτρης Μαραμής

Παρουσιαστές: Τασούλα Επτακοίλη

Συμμετέχοντες: Σάκης Ιωαννίδης (δημοσιογραφική έρευνα)

Περιγραφή: Εβδομαδιαία εκπομπή, που φιλοδοξεί να κάνει τους ανθρώπους τους καλύτερους φίλους των ζώων, αναδεικνύοντας την ουσιαστική σχέση ανθρώπων και ζώων. Μας ξεναγεί σ’ έναν κόσμο δίπλα μας, όπου άνθρωποι και ζώα μοιράζονται τον χώρο, τον χρόνο και κυρίως την αγάπη τους.

Ιστορίες φιλοζωίας και ανθρωπιάς, στην πόλη και στην ύπαιθρο. Μπροστά από τον φακό περνούν γάτες, σκύλοι, άλογα, παπαγάλοι, αρκούδες, αλεπούδες, γαϊδούρια, χελώνες, αποδημητικά πουλιά, φώκιες κ.ά ως πρωταγωνιστές της εκπομπής.

Σε κάθε επεισόδιο, άνθρωποι που προσφέρουν στα ζώα προστασία και φροντίδα, από τους άγνωστους στο ευρύ κοινό εθελοντές των φιλοζωικών οργανώσεων μέχρι πολύ γνωστά πρόσωπα από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, μιλούν για την ιδιαίτερη σχέση τους με τα τετράποδα και ξεδιπλώνουν τα συναισθήματα που τους προκαλεί αυτή η συνύπαρξη. Επιπλέον, ειδικοί συνεργάτες της εκπομπής, ένας κτηνίατρος και ένας συμπεριφοριολόγος-κτηνίατρος, δίνουν απλές, πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη υγεία, τη σωστή φροντίδα και την εκπαίδευση των κατοικιδίων μας. (Προβολή στις 18:00)

Συζητήστε για την τηλεοπτική εκπομπή στο Retromaniax.gr