Ο μπαχαλόγατος

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος θεατρικής παράστασης: Ο μπαχαλόγατος a.k.a. Ο μπαχαλόγατος...

Έτος: 2009

Είδος: Επιθεώρηση

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 26 Δεκεμβρίου 2009

Θεατρική πρεμιέρα: Ιούνιος 2009

Περίοδος παραστάσεων: 2009

Διάρκεια: 166'

Κανάλι: Star

Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής , Θανάσης Μίλησης

Σενάριο: Μάρκος Σεφερλής (κείμενα) , Στέλιος Παπαδόπουλος (κείμενα) , Γιώργος Βάλαρης (κείμενα)

Μουσική σύνθεση: Νίκος Βεντουράτος

Θέατρο: Δελφινάριο

Τόπος: Αθήνα

Ηθοποιοί: Μάρκος Σεφερλής , Έλενα Τσαβαλιά , Γιώργος Πετρόχειλος , Σάββας Τασίου , Σπύρος Ιωάννου , Θόδωρος Ρωμανίδης , Μαρία Πανουτσοπούλου , Δημήτρης Καϊκής , Μαρία Καρακίτσου , Έφη Καραγιάννη , Μιράντα Κοροβίλα , Αλέξανδρος Κουζίτσκιν (χορευτής) , Εύα Πετροπούλου (χορεύτρια) , Έλενα Αλεξέεβα (χορεύτρια) , Αμαλία Δασκαλάκη (χορεύτρια) , Κέλλυ Αγκιλέρα (χορεύτρια) , Ροδούλα Στεφανίδου (χορεύτρια) , Άννα Ομηρίδη (χορεύτρια) , Μίλιτσα Ρόις (χορεύτρια) , Όλγα Μπουντούρη (χορεύτρια) , Ρομίνα Μαροπούλου (χορεύτρια) , Χριστιάνα Αραπάκη (χορεύτρια)

Επαναλήψεις: 2010 (Star) , 2015 (Mega) , 2017 (ΑΝΤ1)

Σχόλια/Πλοκή: Ένα σεξουαλικό έγκλημα στα παρασκήνια της "Στιγμής Της αλήθειας" φέρνει τα πάνω-κάτω στη φτωχή τηλεοπτική Ελληνική γειτονιά. Η φιλόδοξη στάρλετ Κωστούλα Πετρίδου "βγαίνει" από τα ρούχα της, καθώς ο γνωστός καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας αποδέχεται την πρόσκληση δύο αστυνομικών στο "Πάμε Πακέτο" της Βίκυς Χατζηβασιλείου και δραπετεύει για τρίτη φορά με ελικόπτερο, ενώ μια παρέα από πανέξυπνες ξανθιές αποφασίζει να πάρει εκδίκηση! Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν στην λίστα των υπόπτων προστίθεται ένα ζευγάρι που φεύγει για την Αμερική πνιγμένο στα χρέη και άθελα του ναυαγεί στο νησί του "Lost"... Τρία υπεράνω πάσης υποψίας γεροντάκια νοσηλεύονται, χωρίς αποτέλεσμα, εδώ και χρόνια στο Ε.Σ.Υ. και ένας φιλήσυχος σύζυγος απειλεί να αυτοκτονήσει για την άπιστη γυναίκα του.

Ποιος θα βρει την λύση στο μυστήριο; Ποιος θα αποκαλύψει το δολοφόνο; Ο Μπαχαλόγατος φυσικά, με βοηθούς τα Χazoo and the Zoo, τον Σάκη Ρουβά, τον Νορβηγό με το βιολί του και τη Σάσα Μπάστα, ο δαιμόνιος "Έλληνας Γάτος" έχει τη λύση για όλα.

Trivia: Η παράσταση επαναπροβλήθηκε τηλεοπτικά τον Ιανουάριο του 2010 στο Star", την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 στο "Mega" και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 από τον "ΑΝΤ1". Επαναπροβλήθηκε την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 και παλι από τον "ΑΝΤ1".

Συζητήστε για τη θεατρική παράσταση στο Retromaniax.gr