Ο αναρχικός

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος βιντεοταινίας: Ο αναρχικός

Έτος: 1987

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός

Σενάριο: Ερρίκος Θαλασσινός

Μουσική σύνθεση: Γιώργος Κριμιζάκης

Ηθοποιοί: Κώστας Ρηγόπουλος (Παναγιωτάκης Κανάρης) , Τέτη Σχοινάκη (Χρύσα) , Θάνος Παπαδόπουλος (Αργύρης) , Μαρία Νίκα (Βασούλα) , Γιώργος Ρήγας (Γιάννης Κανάρης) , Γκέλυ Τριάντη (Χαρούλα) , Ευαγγελία Σαμιωτάκη (Στάσα, πεθερά Παναγιωτάκη) , Νίκος Κούρος , Γιώργος Καλατζής , Τώνης Γιακωβάκης (Λάμπης) , Γιώργος Λουκάκης (διευθυντής Παναγιωτάκη) , Κώστας Μπακάλης (αστυνόμος) , Βαγγέλης Παππάς (αστυνομικός) , Κάτια Κυβέλου (δημοσιογράφος) , Θάνος Γκερμπεσιώτης (συνάδελφος Παναγιωτάκη)

Σχόλια/Πλοκή: Ο Παναγιωτάκης εργάζεται στην εταιρεία "Πυρκούλα", μια εταιρεία που θέλει τους υπαλλήλους της νομιμόφρονες. Ο Παναγιωτάκης είναι παντρεμένος με τη Χρύσα και ζει στο σπίτι μαζί της αλλά και με την πεθερά του, και την υπηρέτρια τη Χαρούλα με την οποία ο Παναγιωτάκης είναι εραωτευμένος. Η ανατροπή έρχεται όταν ο Γιάννης από την Τασκένδη, ανιψιός του Παναγιωτάκη έρχεται στην Ελλάδα. Οι εξελίξεις οδηγούν τον Παναγιωτάκης να δηλώσει... αναρχικός.

Trivia: Στο εξώφυλλο της βιντεοταινίας υπάρχει η εξής πρωτότυπη προειδοποίηση:

"Προσοχή! Προσοχή! Ο επικίνδυνος ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, που κυκλοφορούσε σε όλα τα βιντεοκλάμπ της Ελλάδας, επιτέλους συνελήφθη. Όμως πρόλαβε και τοποθέτησε σε κάποιες βιντεοκασέτες αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Γι' αυτό ανοίξτε με προσοχή την κασέτα και αν δεν πεθάνετε... από έκρηξη σίγουρα θα πεθάνετε... από τα γέλια".

Συζητήστε για τη βιντεοταινία στο Retromaniax.gr