Ζωή μου

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Ζωή μου

Έτος: 2016

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος: Δραματική

Κανάλι: Mega Κύπρου

Ημέρα/ημέρες προβολής: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 17 Φεβρουαρίου 2017

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος , Αλέξανδρος Πανταζούδης

Συγγραφέας: Καρμέλα Κατσαμένη

Σενάριο: Καρμέλα Κατσαμένη , Έλενα Χριστοφόρου

Ηθοποιοί: Κατερίνα Γερονικολού (Δήμητρα Χαρίτου) , Γιώργος Χρανιώτης , Γιάννης Αϊβάζης (Αντώνης Αθανασίου) , Νικόλας Μακρής , Έλενα Παπαδοπούλου (Νίνα Δρούση) , Χάρης Κκολός , Μαρία Ιωάννου (Μάνια Αγαπηνού) , Κρίστη Παπαδοπούλου (Στέλλα Κοντού) , Αγγελική Φιλιππίδου , Λευτέρης Ζαμπετάκης (Μάνος Γκίκας) , Ευγενία Παναγοπούλου (Βέτα) , Πάνος Μακρής , Ορέστης Σοφοκλέους , Παναγιώτα Βιτετζάκη (Μαρία Πολέμη) , Κατερίνα Δημητρόγλου , Στέλιος Καυκαρίδης (Κωνσταντίνος) , Ευτύχιος Πουλλαΐδης (Ηλίας Δρούσης) , Βαρνάβας Κυριαζής (Φώτης) , Βασίλης Παλαιολόγος (Άγης Δρούσης) , Αντρέας Τσέλεπος , Ανδρούλα Ηρακλέους , Ιωάννα Πολυνείκη , Έλενα Δημητρίου , Ειρήνη Παφίτη , Στέφανη Συμεωνίδου , Χριστιάνα Γεωργίου , Ξάνθος Χρήστου , Παναγιώτης Παπαδόπουλος , Κυριάκος Βιολάρης (Χρήστος) , Σταυριάνα Καδή , Στέλιος Καλλιστράτης


Επαναλήψεις: 2016 (Star)

Περίληψη/Σχόλια: Η Δήμητρα Χαρίτου (Κατερίνα Γερονικολού), η Στέλλα Κοντού (Κρίστη Παπαδοπούλου) και η Μαρία Πολέμη (Παναγιώτα Βιτετζάκη), αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο, μεγάλες πια, έχουν επιλέξει διαφορετικές διαδρομές στη ζωή τους, αλλά παραμένουν κολλητές φίλες. Ένας λάθος έρωτας και ο ευάλωτος χαρακτήρας της οδηγούν την Μαρία Πολέμη να ζήσει μακριά από την Ελλάδα, προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την ύπαρξη της κόρης της. Η Στέλλα Κοντού ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της και το μόνο που τους λείπει είναι ένα παιδί. Η Δήμητρα, ερωτευμένη με τον Άγη Δρούση (Βασίλης Παλαιολόγος), αφήνεται να ζήσει το παραμύθι και για πρώτη φορά γίνεται και νιώθει μέλος μιας οικογένειας. Άλλα η οικογένεια του Ηλία (Ευτύχιος Πουλλαΐδης) και της Νίνας Δρούση (Έλενα Παπαδοπούλου) δεν είναι η οποιαδήποτε. Είναι μια παντοδύναμη δυναστεία που ελέγχει χρόνια το νησί, με άπειρα σκοτεινά μυστικά. Ο γιος τους Θέμης, έχει απομακρυνθεί, εδώ και χρόνια, λόγω έντονης διαμάχης με τον πατέρα του.

Η Μάνια Αγαπηνού (Μαρία Ιωάννου), παντοτινή εχθρός των τριών κοριτσιών από το ορφανοτροφείο, συνεχίζει να δολοπλοκεί σε βάρος τους, με αμείωτο μίσος. Ο Αντώνης Αθανασίου (Γιάννης Αϊβάζης), και ό,τι απέμεινε απ’ αυτόν, ύστερα από ένα βαρύ πλήγμα που δέχτηκε με τη γυναίκα του, προσπαθούν να ξαναβρούν τους χαμένους εαυτούς τους. Η Βέτα (Ευγενία Παναγοπούλου), ένα παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, θύμα απαγωγής και δουλεμπορίου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον αγοραίο έρωτα και να αρχίσει μια φυσιολογική ζωή. Ο Μάνος Γκίκας (Λευτέρης Ζαμπετάκης), αστυνόμος της Δίωξης, αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του, προκειμένου να σώσει την άρρωστη κόρη του.

Όλοι βρίσκονται μπλεγμένοι σε καταστάσεις που επαναπροσδιορίζονται, μιας που η στρωμένη ζωή τους τινάζεται στον αέρα, από τη βίαιη έκρηξη μιας διπλής δολοφονίας. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει κι ό,τι κατάφεραν να θάψουν τόσα χρόνια, έρχεται στην επιφάνεια να τους καταστρέψει ή να τους αναγεννήσει. Η ζωή όλων τους ανατρέπεται και αποκτά διαστάσεις που κανένας τους δεν είχε ποτέ φανταστεί.

Trivia: Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη.
- Πρεμιέρα της σειράς στην Ελλάδα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016.

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr