Ζωή λαχείο

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Ζωή λαχείο

Έτος: 2012

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: Mega Κύπρου

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 24 Δεκεμβρίου 2012

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 25 Δεκεμβρίου 2012

Αριθμός επεισοδίων: 2

Διάρκεια επεισοδίου: 50'

Είδος: Κωμική

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Χριστοφόρου (Ιδέα - Θεατρική Σκηνοθεσία) , Γιώργος Δίκροκος (Τηλεοπτική σκηνοθεσία)

Συγγραφέας: Δημήτρης Ψαθάς

Σενάριο: Χριστόφορος Χριστοφόρου (διασκευή) , Ειρήνη Αγγελίνα Τσιροπούλου (διασκευή)

Φωτογραφία: Γιώργος Δίκροκος

Ηθοποιοί: Όλγα Ποταμίτου , Χριστόφορος Χριστοφόρου , Χριστιάνα Αριστοτέλους , Γιώργος Ρούσσος (III) , Νάτια Χαραλάμπους , Μιχάλης Μουστάκας , Ευάγγελος Ευαγγέλου , Κατερίνα Αγαπητού , Δημήτρης Σούγλης , Κωνσταντίνος Χριστοφόρου , Τάσος Θεοδώρου , Εύη Δρούτσα , Άντρη Καραντώνη , Όλγα Φρέρη , Νότης Παναγιώτου , Πόλυς Αριστοτέλους , Χριστίνα Ρότσακα , Χριστιάνα Κυπριανού

Περίληψη: Το MEGA σε συνεργασία με τον ηθοποιό Χριστόφορο Χριστοφόρου, γνωστούς δημοσιογράφους, παρουσιαστές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ετοιμάζονται να σας καταπλήξουν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων με μια μίνι τηλεοπτική σειρά που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Η σειρά διαθέτει έντονα το χιουμοριστικό στοιχείο και παράλληλα περνάει μηνύματα στο κοινό για το πως μπορεί το χρήμα και η εξουσία να εξαγοράσουν την επανάσταση και τη συνείδηση όλων. Κάτι το οποίο συμβαίνει κατά κόρον στις μέρες μας. Το χιούμορ βγαίνει αβίαστα μέσα από τις συγκρούσεις του κατεστημένου και των ψευτοεπαναστατών , με τις σχέσεις των πρωταγωνιστών να αλλάζουν συνέχεια ανάλογα με τη κατάσταση που υπάρχει.

Το MEGA πρωτοπορεί με ένα concept που δεν έχει ξαναγίνει στα Κυπριακά δεδομένα και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον από το κοινό.

Πηγή

Επαναλήψεις: 2013 (Mega Κύπρου) , 2014 (Mega Κύπρου)

Trivia:

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr