Ευτυχισμένοι μαζί (2009)

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεταινίας: Ευτυχισμένοι μαζί (2009)

Έτος: 2009

Κανάλι: Mega

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 7 Οκτωβρίου 2009

Είδος: Κωμική

Εταιρία παραγωγής: Studio ATA

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα

Ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος (Διονύσης) , Κατερίνα Λέχου (Ελένη) , Δημήτρης Μαυρόπουλος (Σπύρος) , Αλεξάνδρα Παντελάκη (Ιφιγένεια) , Βιβή Κόκκα (Βίκυ) , Τάσος Γιαννόπουλος (II) (Μάκης) , Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Μάρκος) , Ιωάννα Πηλιχού (Εύα) , Θανάσης Τσαλταμπάσης (Φώτης) , Κώστας Ιντζεγιάν (Μήτσος) , Εύη Δαέλη (Φίφη) , Άρης Τσάπης (Θανάσης Μαυροτσούκαλος) , Σάββας Σαλίπας (Γιαννάκης) , Νίκος Ιωαννίδης , Ευαγγελία Μουμούρη (Αγλαϊα) , Νίκη Αναστασίου (Αφρούλα) , Χίλντα Ηλιοπούλου , Μαρία Λαμπροπούλου , Σταύρος Αλεξάνδρου , Λουκάς Γιαννάτος , Βασίλης Θωμόπουλος , Έμιλυ Κολιανδρή (Βιργινία)

Περίληψη/Σχόλια: Ο Διονύσης βάλλεται από παντού. Η μια αναποδιά έρχεται μετά την άλλη και βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Η αγαπημένη του Ελένη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την Εύα. Ο Μάρκος έχει τσακωθεί μαζί της και έχει επιστρέψει στην Αθήνα. Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας του κάνουν έξωση και σχεδιάζουν να την πουλήσουν, αλλά περιμένουν να βρεθεί ο τελευταίος δικαιούχος της κληρονομιάς. Ο γάμος τού κολλητού του Μάκη περνάει και αυτός κρίση. Ευτυχώς, το τρομερό δίδυμο Θανάσης-Φίφη θα αναλάβει δράση. Θα αποδώσει το σχέδιο των παιδιών για επανένωση της οικογένειας; Θα ξαναγυρίσει η Ελένη στην οικογενειακή εστία; Θα τα ξαναβρεί η Εύα με τον Μάρκο; Θα ξεπεράσουν την κρίση ο Μάκης και η Βίκυ; Τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο της κληρονομιάς της ταβέρνας; Και τελικά θα έχουν οι διαδοχικές γέννες αποτέλεσμα να ζήσουν και πάλι όλοι "Ευτυχισμένοι μαζί";

Trivia: Η τηλεταινία προβλήθηκε στην εορταστική περίοδο των 20 χρόνων λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού. Προηγήθηκε η τηλεοπτική σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί (2007)".


Συζητήστε για την τηλεταινία στο Retromaniax.gr