Ελένη η Πόρνη

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Ελένη η Πόρνη

Έτος: 2010

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος: Δραματική

Κανάλι: ΑΝΤ1 Κύπρου

Ημέρα/ημέρες προβολής: Τρίτη, Τετάρτη

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αριθμός επεισοδίων: 78

Σκηνοθεσία: Βάσος Βάσου

Σενάριο: Αννίτα Νικολάου

Φωτογραφία: Ιάκωβος Ψαράς

Πλοκή/Σχόλια: Η αληθινή ιστορία της Ελένης της πόρνης όπως την έγραψε η Αννίτα Νικολάου και διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μεταφέρεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ένα τολμηρό τηλεοπτικό εγχείρημα, μια ιστορία με στοιχεία αρχαίου δράματος, μια τραγική ηρωίδα που από τα 15 της χρόνια βουλιάζει στο βούρκο της πορνείας. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς εξελίσσονται στο χωριό της Ελένης και στα άγρια βιώματα των παιδικών της χρόνων.

Λίστα επεισοδίων:
1. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 1" (2010)

Υπόθεση: Σε ένα παλιό σπίτι στην παραλία, η Ελένη σε ηλικία 48 χρονών θυμάται όσα έζησε. Σ’ ένα μικρό χωριό στην Πάφο γεννιέται ένα πανέμορφο κοριτσάκι, Από την πρώτη στιγμή η αγκαλιά της γιαγιάς Ελένης θα είναι το καταφύγιο του. Την ίδια εποχή, στο ίδιο χωριό ένα 16χρονο κοριτσάκι πέφτει θύμα βιασμού. Έχοντας στα σπλάχνα της ένα παιδί από αυτό το βιασμό καταλήγει σε ένα κερχανέ στον Τουρκομαχαλά της Λεμεσού. Θα καταφέρει άραγε η Χρυστάλλα να ξεφύγει;


2. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 2" (2010)

Υπόθεση: Το σχέδιο διαφυγής της Χρυστάλλας από τον κερχανέ αποτυγχάνει ενώ τα νέα μαθαίνονται στο χωριό γρήγορα. Η γιαγιά της Ελένης θέλοντας να βοηθήσει την Χρυστάλλα και την οικογένεια της, έχοντας τη βοήθεια του Πάτερ Χαράλαμπου και του Πασχάλη, ενός νεαρού συγχωριανού, πηγαίνουν στη Λεμεσό να τη βρουν.


3. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 3" (2010)

Υπόθεση: Η Χρυστάλλα ελευθερώνεται και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της έχοντας να αντιμετωπίσει όμως και την κατακραυγή των συγχωριανών της. Δίπλα της πάντα ο Πασχάλης που την στηρίζει και της ξυπνά τρυφερά συναισθήματα. Η Ελένη είναι ήδη μια όμορφη έφηβη… Με μια γιαγιά που τη λατρεύει , μια μάνα που αδιαφορεί και ένα πατέρα που εγκληματεί . Σ' αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία θα βρεθεί βιασμένη και εγκαταλειμμένη στη μοίρα της.


4. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 4" (2010)

Υπόθεση: Η Ελένη συνειδητοποιεί πια ότι είναι μόνη της. Πεινασμένη και με όλο της το σώμα να πονά και τη ψυχή της να αιμορραγεί καταλήγει σ' ένα κακόφημο μπαρ. Ένας άνδρας θα βρεθεί εκεί και με την αθωότητα ακόμα στην ψυχή της θα οδηγηθεί στην κόλαση. Μια κόλαση που δεν μπορούσε να φανταστεί.


5. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 5" (2010)

Υπόθεση: Η Ελένη επιχειρεί να φύγει από το πορνείο. Την καλύπτει η Γκιουλ. Η γιαγιά Ελένη , επιστρέφει από την Αγγλία και απεγνωσμένα εξηγήσεις για την Ελένη, ενώ οι γονείς της, προσπαθούν να δικαιολογήσουν την εξαφάνιση της.


6. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 6" (2010)

Υπόθεση: Η μικρή Ελένη στο πορνείο της Σουλτάνας ζει δραματικές στιγμές. Η Αστυνομία επιχειρεί έρευνα στα καμπαρέ της Πλατείας και η Σουλτάνα τρομάζει, γιατί η Ελένη είναι ανήλικη.


7. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 7" (2010)

Υπόθεση: Ο άντρας ο οποίος παρέσυρε τη μικρή Ελένη στη Λεμεσό και την παρέδωσε στα χέρια της πατρόνας Σουλτάνας για να την εκδίδει, επιστρέφει ένα βράδυ πίσω στο πορενείο με άσχημες διαθέσεις. Οι φήμες στο χωριό για την εξαφάνιση οργιάζουν. Ο καπετάνιος Χάϊταρ ζητά από την Σουλτάνα άδεια να πάρει στο καράβι του τη μικρή Ελένη για να διασκεδάσουν οι ναύτες του.


8. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 8" (2010)

Υπόθεση: Στο καράβι η Ελένη ζει εφιαλτικές ώρες . Τελικά ο καπετάνιος Χάϊταρ τη γυρίζει πίσω στο μπουρδέλο. Η Γκιούλ κάνει προσπάθειες για να την στηρίξει. Στο χωριό η γιαγιά την αναζητά μάταια, σκοντάφτοντας στην εγκληματική σιωπή των γονιών της. Οι φίλες της Αφροδίτη, Κατερίνα και Μαρία περιμένουν να την δουν να γυρίζει.


9. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 9" (2010)

Υπόθεση: Η Ελένη λίγα χρόνια μετά, γίνεται μια πολύ ωραία κοπέλα. Η πατρόνα Σουλτάνα, εκμεταλλεύεται την ομορφιά της και την εκδίδει μόνο σε άντρες οι οποίοι μπορούν να πληρώσουν αδρά.


10. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 10" (2010)

Υπόθεση: Οι πατρόνες Δόνα και Άριελ, μη υποφέροντας το γεγονός ότι η Ελένη συγκεντρώνει γύρω της μεγάλο αριθμό πελατών, εις βάρος των δικών τους καμπαρέ , καταστρώνουν ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης της.


11. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 11" (2010)

Υπόθεση: Η Ελένη στο πορνείο της Σουλτάνας, βιώνει τον απόλυτο εξευτελισμό της σα γυναίκα. Οι άντρες την προτιμούν. Νέα, όμορφη, σέξυ. Η Σουλτάνα κάνει χρυσές δουλειές, ενώ η πατρόνα Εύα, ζητά από τη Σουλτάνα να της παραχωρήσει για ένα διάστημα την Ελένη!


12. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 12" (2010)

Υπόθεση: Η Μύρα είναι έγκυος και ο φόβος και η αγωνία επικρατούν ανάμεσα στις ιερόδουλες... Η Ελένη προσπαθεί να βοηθήσει την Μύρα...


13. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 13" (2010)

Υπόθεση: Η Ελένη προσπαθεί να συγκαλύψει την εγκυμοσύνη της Μύρας κάτω από το άγρυπνο μάτι του Αλέκου. Ο Κωνσταντής, φίλος του πατέρα της Ελένης, προσπαθεί να τον πείσει να επισκεφτούν τη «Πλατεία Ηρώων» στη Λεμεσό για να διασκεδάσουν.


14. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 14" (201?)

Υπόθεση: Η Ελένη, δέχεται μια μεγάλη έκπληξη. Η Γκιούλ, της γνωρίζει τη Σάρα, την κόρη της. Η συγκίνηση της Ελένης, δεν περιγράφεται. Ο πατέρας της, με το φίλο του Κωσταντή, πάνε στη «Πλατεία Ηρώων», και αποφασίζουν να επισκεφτούν το πορνείο της Σουλτάνας.


15. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 15" (201?)

Υπόθεση: Ο Μανώλης, ο πατέρας της Ελένης με το φίλο του τον Κωσταντή, πάνε στην πλατεία Ηρώων με σκοπό να ψωνίσουν γυναίκες. Φτάνουν στο πορνείο της Σουλτάνας.


16. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 16" (201?)

Υπόθεση: Το μυστικό της Γκιούλ ότι έχει μια κόρη τη Σάρα, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε δύο ιερόδουλες της πατρόνας Εύας. Η Ελένη μαθαίνει ότι η παιδική της φίλη Αφροδίτη παντρεύτηκε. Της τηλεφωνεί.


17. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 17" (201?)

Υπόθεση: Ο Στεφανής, μιλά για τη ξανθιά κοπέλα με τα γαλάζια μάτια, που είδε στη Λεμεσό, στην εκδρομή του σχολείου. Η γιαγιά ταράζεται. Η Ελένη στο πορνείο, περνά μαρτυρικές ώρες με τους πελάτες. Η Κρίστα μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Συγχρόνως μαθαίνει την μεγάλη αλήθεια για το Στέλιο. Ο Αλέκος τη χτυπά. Η Ελένη επεμβαίνει να τη βοηθήσει και η οργή του Αλέκου ξεσπά πάνω της.


18. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 18" (2011)

Υπόθεση: Ο Πασχάλης και η Χρυστάλλα επιστρέφουν από την Αγγλία. Μαθαίνουν για την εξαφάνιση της Ελένης από το χωριό. Υπόσχονται στη γιαγιά ότι θα τη βρούν. Η Εύα, ζητά ξανά από την Ελένη, να πάει να δουλέψει για το πορνείο της. Η Μύρα, φεύγει κρυφά από το μπουρδέλο της Σουλτάνας. Ο Αλέκος με τη Σουλτάνα ανακρίνουν εξοργισμένοι τις κοπέλες, για να μάθουν.


19. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 19" (2011)

Υπόθεση: Ο Αλέκος απειλεί τις ιερόδουλες θέλοντας να μάθει που βρίσκεται η Μύρα. Οι κοπέλες ζουν στιγμές αγωνίας και φόβου. Τα κοσμήματα της Αργυρώς εξαφανίζονται και η Αστυνομία συλλαμβάνει την Ελένη. Ο Μανώλης, πατέρας της Ελένης, μαθαίνει ότι στην Πλατεία Ηρώων είναι κάποια ιερόδουλη με το όνομα Ελένη. Ο Μανώλης μπαίνει σε πειρασμό να πάει στην πλατεία.


20. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 20" (2011)

Υπόθεση: Στην Αστυνομία, η Ελένη ανακρίνεται. Βγαίνει διάταγμα για τριήμερη κράτηση της. Η Εύα την επισκέπτεται στο κρατητήριο και της κάνει μια δελεαστική πρόταση. Ο Μανώλης φτάνει βράδυ στην Πλατεία Ηρώων και ψάχνει για την Ελένη.


21. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 21" (2011)

Υπόθεση: Ο Μανώλης μπαίνει στο πορνείο της Σουλτάνας. Ζητά την Ελένη. Ανεβαίνει μαζί της στο δωμάτιο της, χωρίς να υποψιαστεί ότι είναι η κόρη του.


22. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 22" (2011)

Υπόθεση: Η Σάρα είναι σοβαρά άρρωστη. Η Γκιουλ είναι κοντά της. Την καλύπτει η Ελένη. Ο Άκης με τον Αντρέα, έρχονται στη Λεμεσό. Παρακολουθούν την Ελένη. Οι τρεις φίλες της Ελένης, η Αφροδίτη, η Κατερίνα και η Μαρία έρχονται στη Λεμεσό. Στην οδό Ανεξαρτησίας κοντά στην «Πλατεία Ηρώων» συναντούν μια πόρνη.


23. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 23" (2011)

Υπόθεση: Ο Αλέκος παρακολουθεί την Χαρά. Τη βλέπει να συναντιέται με τον Αλέξη. Αποφασίζει να την εκδικηθεί. Ο Παντελής έρχεται στο μπουρδέλο και ζητά να δει την Ελένη. Ο Γιωρκής αποφασίζει να πάει στη Λεμεσό για να μάθει από την τράπεζα ποια είναι η άγνωστη γυναίκα που στέλλει τα λεφτά στη γιαγιά του.


24. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 24" (2011)

Υπόθεση: Ο Αλέκος αποκαλύπτει στον Αλέξη την αλήθεια για τη Χαρά. Η Ελένη πάει με επιφύλαξη στο χωριό της γιαγιάς Ολυμπίας για να δει τη Μύρα. Ο Γιωρκής πάει στο διευθυντή της τράπεζας στη Λεμεσό για να μάθει ποιος στέλλει λεφτά στη γιαγιά του. Ο Άκης παρακολουθεί την Ελένη ενώ βγαίνει από την τράπεζα. Η Σουλτάνα πρέπει να φύγει για την Κωνσταντινούπολη.


25. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 25" (2011)

Υπόθεση: Η Μαρία, η μητέρα της Ελένης, έξω φρενών πάει στο σπίτι της γιαγιάς Ελένης και συναντά Τη Νατάσα. Η Χαρά αφού την έδιωξε ο Αλέξης, περιπλανιέται στο δρόμο σε κατάσταση απελπισίας. Η Ελένη, η Γκιουλ και η Κρίστα ανησυχούν και αποφασίζουν να βγουν έξω προς αναζήτηση της Χαράς. Η Χαρά φτάνει στο πορνείο και εκεί ο Αλέκος τη χτυπά άγρια. Ο καπετάνιος Χαϊνταρ εμφανίζεται στο πορνείο και ζητά την Ελένη. Ανεβαίνει στο δωμάτιο της. Η Ελένη όταν τον βλέπει θυμάται τις μέρες φρίκης που έζησε μικρή στο καράβι του...


26. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 26" (2011)

Υπόθεση: Ο Άκης, μπαίνει στο μπορντέλο της Σουλτάνας, με ένα σχέδιο στο μυαλό του. Ανεβαίνει στο δωμάτιο της Ελένης. Η Χαρά μετά το χωρισμό της με τον Αλέξη παθαίνει κατάθλιψη και η Ελένη της συμπαραστέκεται. Ο Χαράλαμπος, εκβιάζοντας τη Φωτεινή, την εκδίδει στους φίλους του , ενώ ο Βάσος πάει στο πορνείο της Σουλτάνας σαν πελάτης όπου και ανακαλύπτει ότι η Λολίτα είναι πόρνη. Στο μεταξύ ο Παντελής, στην απουσία της Σουλτάνας μαχαιρώνει τον Αλέκο!


27. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 27" (2011)

Υπόθεση: Η πτήση για την Κωνσταντινούπολη ακυρώνεται, η Σουλτάνα επιστρέφει στο μπορντέλο, όπου μαθαίνει για τη δολοφονία του Αλέκου. Παρόλο το συγκλονισμό που νιώθει δίνει εντολές να αρχίσουν οι ετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Ο Άγγελος, ο μεγάλος έρωτας της Ελένης επιστρέφει στην Κύπρο.


28. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 28" (2011)

Υπόθεση: Η Σουλτάνα διαπραγματεύεται με την Εύα την πώληση του καμπαρέ σ’ αυτήν. Οι ιερόδουλες είναι ανάστατες, ο Άγγελος αναλαμβάνει το δικηγορικό γραφείο του πατέρα του. Η Ελένη παρακολουθεί τη Φωτεινή και τη βλέπει να μπαίνει στο σπίτι του Χαράλαμπου.


29. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 29" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη μπαίνει στο σπίτι του Χαράλαμπου και του επιτίθεται. Η Εύα βεβαιώνει τη Σουλτάνα, ότι θα αγοράσει το μπουρδέλο της. Ο Παναγιώτης δίνει συμβουλές στη Νίκη, όσον αφορά τον Άγγελο. Η παρέα του Άγγελου διασκεδάζει σε ταβέρνα. Η Νίκη μεθά και του ρίχνεται.. Η Σουλτάνα στο μεταξύ, ετοιμάζεται να φύγει.


30. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 30" (2011)

Υπόθεση: Ο Άγγελος αναλαμβάνει το δικηγορικό γραφείο του πατέρα του. Η Νατάσα με τον Δημητρό, παντρεύονται. Η Εύα, παίρνει αυστηρά μέτρα στο πορνείο της Σουλτάνας και προειδοποιεί την Ελένη. Ο Αχμέτ ζητά από την Εύα, να πάρει την Γκιουλ κοντά του. Ο Άκης έρχεται στο μπουρδέλο να ζητήσει δουλειά.


31. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 31" (2011)

Υπόθεση: Η Εύα προσλαμβάνει τον Άκη για την επίβλεψη του πορνείου. Ο Αχμέτ ζητά από την Εύα να του δώσει την Γκιουλ έναντι αμοιβής. Ο Δημητρός η Νατάσα κι ο Νικόλας φεύγουν για την Αγγλία. Η Ελένη δέχεται τις απειλές της Εύας ενώ ο Άγγελος στη Λευκωσία αρχίζει την καριέρα του σαν δικηγόρος.


32. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 32" (2011)

Υπόθεση: Η Εύα επιβάλλει δυναμικά την παρουσία της στο μπουρδέλο. Όλες οι κοπέλες είναι θορυβημένες. Παρ' όλα αυτά δείχνει φανερά την εύνοια της προς την Ελένη. Η Κρίστα αποφασισμένη να διεκδικήσει την εύνοια της Εύας της ανακοινώνει ότι θα της αποκαλύψει που κρύβεται η Μύρα. Ο Άγγελος προσπαθεί να δώσει στη Νίκη να καταλάβει ότι τα αισθήματα του απέναντι της είναι μόνο φιλικά.


33. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 33" (2011)

Υπόθεση: Η Κρίστα αποκαλύπτει στην Εύα που βρίσκεται η Μύρα, ενώ η Ελένη αναστατώνεται και τρέχει στο χωριό για να προειδοποιήσει τη Μύρα για τον κίνδυνο που διατρέχει. Η Μύρα μαζί με την Ελένη αναγκάζονται να αποκαλύψουν στη γιαγιά Ολυμπία ότι είναι ιερόδουλες.


34. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 34" (2011)

Υπόθεση:


35. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 35" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τον Άκη, και να γυρίσει πίσω στη Λεμεσό. Ο Άγγελος στη Λευκωσία, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Κώστα Βύρωνος, ο οποίος κατηγορείται σαν ηθικός αυτουργός σε έγκλημα. Η Ελένη, ενώ γυρίζει από το εξοχικό του Ερωτόκριτου, γνωρίζει τον Παύλο Χαρίτωνος.


36. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 36" (2011)

Υπόθεση: Ο Παύλος, εντυπωσιάζεται από την Ελένη. Της ζητά να την ξαναδεί. Ο Άγγελος, γνωρίζεται με τη Μαλβίνα, μια νεαρή δικηγόρο. Η Νίκη, δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια της. Η Ελένη συναντά τον Πρέσβη σε παραλιακό ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα κλείνει ραντεβού με τον Παύλο Χαρίτωνος. Ο Παύλος της μιλά για τη ζωή του και ρωτά την Ελένη με τι ασχολείται.


37. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 37" (2011)

Υπόθεση: Ο Παύλος πάει στην πλατεία Ηρώων και συναντά την Ελένη. Η Μύρα απελπισμένη, αποφασίζει να φύγει στην Ελλάδα. Ο Γιωρκής με τον Πασχάλη συνεχίζουν τις έρευνες για την Ελένη, ενώ ο Μανώλης απειλεί τον Πασχάλη.


38. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 38" (2011)

Υπόθεση: Ο Άκης αρπάζει από το κομοδίνο της Ελένης τα λεφτά που θα έστελνε στην γιαγιά της. Την απειλεί ότι θα μιλήσει στην Εύα για τον Παύλο. Ο Άγγελος συναντά τη Μαλβίνα και της λέει ότι του αρέσει πολύ. Ο Παύλος επισκέπτεται το πορνείο που βρίσκεται η Ελένη...


39. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 39" (2011)

Υπόθεση: Ο Παύλος λέει στην Ελένη ότι θέλει να την βγάλει από το πορνείο. Ο Αχμέτ γυρίζει στο σπίτι μεθυσμένος. Η Γκιούλ προβληματίζεται. Ο Άγγελος γνωρίζει τη Μαλβίνα στους φίλους του. Η Γκιουλ μιλά στην Ελένη για τις ανησυχίες της όσον αφορά τον Αχμέτ.


40. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 40" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη βλέπει τον Αχμέτ να παίζει χαρτιά και σκέφτεται κατά πόσο πρέπει να το πει στην Γκιουλ. Η μητέρα του Παύλου, η Μαρίζα, ακούει το γιο της να μιλά στο τηλέφωνο με την Ελένη και θορυβείται. Ο Άγγελος στη Λευκωσία ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονίας Αγαθαγγέλου. Η Μαρία, η μητέρα της Ελένης, βλέπει το γράμμα που έστειλε η Ελένη στη γιαγιά της.


41. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 41" (2011)

Υπόθεση: Ο Άγγελος πηγαίνει στο σπίτι του Αγαθαγγέλου σε μια προσπάθεια να μάθει τι συνέβη τη νύχτα της δολοφονίας του. Η Μαρία η μάνα της Ελένης διαβάζει το γράμμα που έστειλε η Ελένη στη γιαγιά της. Η Ελένη συναντιέται με τον Παύλο. Ο Άκης την παρακολουθεί. Η Νίκη, τυφλωμένη από ζήλια συζητά έντονα με τον Θωμά και τον Παναγιώτη για τη Μαλβίνα..


42. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 42" (2011)

Υπόθεση: Ο Αχμέτ πιέζεται από τον ιδιοκτήτη της λέσχης, να πληρώσει το χρέος του. Αναγκάζεται να πει ψέματα στη Γκιούλ. Η Γκιούλ ζητά λεφτά από την Ελένη να την βοηθήσει να πληρώσει το χρέος του Άχμετ. Ο Άγγελος στη Λευκωσία συζητά με την παρέα του για μια πόρνη.


43. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 43" (2011)

Υπόθεση: Ο ιδιοκτήτης της χαρτοπαικτικής λέσχης, μαζί με τον λεσχάτορα, χτυπούν άγρια τον Άχμετ. Η Ελένη, ενημερώνει την Γκιουλ ότι βρήκε τα λεφτά που χρειάζεται ο Άχμετ για να πληρώσει το δάνειο. Η Μύρα, αποφασίζει να φύγει στην Ελλάδα. Ο Γιωρκής, παίρνει την απάντηση που περίμενε από το υπουργείο παιδείας.


44. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 44" (2011)

Υπόθεση: Ο Γιωρκής, λέει στην γιαγιά, την απάντηση που του έγραψε το υπουργείο παιδείας όσον αφορά την Ελένη. Τρέχει γεμάτος οργή να βρει τους γονείς του. Ο Άχμετ ζητά από την Γκιουλ να τον βοηθήσει να πληρώσει το δάνειο, με το να δέχεται πελάτες. Η Ελένη, δέχεται πρόταση γάμου από τον Παύλο, ενώ ο Άγγελος στη Λευκωσία δέχεται τα πυρά της Νίκης όσον αφορά τη σχέση του με την Μαλβίνα.


45. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 45" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη, βλέπει τυχαία τις παιδικές της φίλες Αφροδίτη, Κατερίνα και Μαρία. Τις αναγνωρίζει και συγκλονίζεται. Ο Παύλο, της δίνει δαχτυλίδι κάνοντας της επίσημη πρόταση γάμου. Ο Άχμετ, εκδίδει τη Γκιούλ για να πληρώσει το χρέος του. Ο Άγγελος στη Λευκωσία, προσπαθεί να βρει στοιχεία για να στηρίξει την αθωότητα του Βύρωνος στο δικαστήριο, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη σχέση του με τη δικηγόρο Μαλβίνα.


46. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 46" (2011)

Υπόθεση: Ο Παύλος, ανακοινώνει στη μητέρα του, την πρόθεση του να παντρευτεί την Ελένη. Ένα άγνωστο πρόσωπο, ψάχνει νύχτα το γραφείο του Άγγελου. Η Σμαράγδα στην Κέρκυρα, διαβάζει το γράμμα της Ελένης, με το οποίο την ενημερώνει σχετικά με την Αργυρώ. Η Γκιουλ, λέει στην Ελένη ότι ο Άχμετ την εκδίδει. Η Μύρα, φεύγει από το χωριό της γιαγιάς-Ολυμπίας.


47. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 47" (2011)

Υπόθεση: Ο Άγγελος βλέπει στη βιντεοκασέτα τη Μαλβίνα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του Βύρωνος. Η Μύρα, αποχαιρετά τη γιαγιά Ολυμπία. Ο Άχμετ, χτυπά την Γκιούλ και την εκβιάζει για να δέχεται πελάτες. Η Ελένη τηλεφωνά στη γιαγιά της. Η Μαρίζα , λέει στη γιαγιά του Παύλου τη Μεταξώ, ότι ο εγγονός της θέλει να παντρευτεί μία πόρνη. Η Μεταξώ, ζητά να συναντήσει την Ελένη.


48. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 48" (2011)

Υπόθεση: Η Μεταξώ, συναντά την Ελένη. Της αποκαλύπτει τη φοβερή αλήθεια για τη Μαρίζα, τη μάνα του Παύλου. Η Μαρίζα, ζητά να συναντήσει την Ελένη. Ο Άγγελος στη Λευκωσία, λέει στη Μαλβίνα ότι ξέρει ποιος μπήκε στο γραφείο του. Ο Άχμετ συνεχίζει να εκδίδει την Γκιουλ. Η Γκιουλ αντιδρά και ο Άχμετ της επιτίθεται...


49. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 49" (2011)

Υπόθεση: Η Γκιουλ τηλεφωνεί στη Ελένη, και της λέει ότι ο Άχμετ τη μαχαίρωσε. Η Ελένη στέλνει ασθενοφόρο στο Σπίτι, ενώ παράλληλα τηλεφωνεί στο Πέτρο το γιατρό. Η Γκιουλ πεθαίνει. Η Ελένη δεν ξέρει πώς να το πει στη Σάρα.


50. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 50" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη, μιλά στη Σάρα για το θάνατό της μητέρας της. Η μικρή συγκλονίζεται. Στο χωριό ο Κύρος γυρίζει σε ένα φίλο του τη Πολυξένη. Η Ελένη, προσπαθεί να παρηγορήσει τη Σάρα. Γίνεται η κηδεία στης Γκιουλ. Η Σμαράγδα, η μάνα της Αργυρώς, φτάνει από την...


51. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 51" (2011)

Υπόθεση: Η Αργυρώ, φεύγει με τη μάνα της. Η Εύα αποφασίζει να κλείσει το πορνείο. Οι ιερόδουλες σκορπίζουν. Η Ελένη, έπειτα από ένα μάταιο αγώνα για να βρει δουλειά, παίρνει ένα μικρό σπιτάκι στη πλατεία και δουλεύει μόνη της. Προσλαμβάνει μια κοπέλα, τη Λίζα για να τη βοηθά. Η Σάρα βαφτίζεται, και μαθαίνει την αλήθεια, για την Ελένη. Ανάσταση. Η Ελένη αποφασίζει να πάει στο χωριό. Στη γιαγιά της.


52. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 52" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη, πάει στο χωριό της. Είναι Ανάσταση. Εμφανίζεται μπροστά στη γιαγιά της. Εκείνη την παίρνει στο σπίτι της για να τη φιλοξενήσει μη γνωρίζοντας ποια είναι.


53. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 53" (2011)

Υπόθεση:


54. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 54" (2011)

Υπόθεση: Η γιαγιά της Ελένης καταλαβαίνει ότι η κοπέλα που την επισκέφτηκε τη νύχτα της Ανάστασης ,δεν είναι άλλη από την εγγονή της την Ελένη. Αρρωστά σοβαρά με τη καρδιά της και πεθαίνει αφήνοντας στον Γιωρκή την εντολή να τη βρει και να τη γυρίσει πίσω στο χωριό.


55. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 55" (2011)

Υπόθεση: Δυο χρόνια μετά, η Ελένη γίνεται μια ξακουστή πόρνη πολυτελείας. Νέα, ωραία, πλούσια και μόνη με την ψυχή γεμάτη πίκρα και απόγνωση, αποφασίζει να «κλείσει» το σπίτι και να ταξιδέψει σ' ένα απόμερο νησί την Κύθνο. Εκεί γνωρίζει τον Άγγελο, τον άνθρωπο που θα της αλλάξει τη ζωή.


56. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 56" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη, πηγαίνει με τον Άγγελο στο έρημο νησάκι. Έχει ξεχάσει ποια στη πραγματικότητα είναι. Κοντά του νοιώθει ότι ξαναγεννήθηκε, όμως οι τύψεις της που κρύβει την φοβερή αλήθεια της ζωής της δεν την αφήνουν να ηρεμήσει. Ο Άγγελος ανυποψίαστος για το φοβερό πόλεμο που γίνεται μες τη ψυχή της ζει μαζί της υπέροχες στιγμές...


57. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 57" (2011)

Υπόθεση: Οι διακοπές παίρνουν τέλος. Οι δύο νέοι ο Άγγελος και Ελένη γυρίζουν πίσω στη Κύπρο. Η Ελένη με την δύναμη της αγάπης που παίρνει από τον Άγγελο εγκαταλείπει την Πλατεία Ηρώων.


58. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 58" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη επιστρέφοντας στη Κύπρο πετυχαίνει σε χρόνο ρεκόρ να αγοράσει σπίτι στην Εκάλη και να εγκατασταθεί εκεί μαζί με την Λίζα εγκαταλείποντας την Πλατεία Ηρώων.


59. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 59" (2011)

Υπόθεση: Ο Άγγελος επισκέπτεται την Ελένη στην Εκάλη ,και οι δύο νέοι ζουν την αγάπη τους, ενώ η Ελένη δεν παύει να πολεμά με τον εαυτό της για τη φοβερή αλήθεια που του κρύβει...


60. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 60" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη, παλεύει με τον εαυτό της όσον αφορά την αλήθεια που κρύβει από τον Άγγελο. Στην απελπισία της σκέφτεται την Γερόντισσα ενός μοναστηριού, η οποία τη συμβουλεύει να πει την αλήθεια στον Άγγελο.


61. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 61" (2011)

Υπόθεση:


62. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 62" (2011)

Υπόθεση:


63. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 63" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη, αποκαλύπτει την αλήθεια στον Άγγελο. Οι δύο νέοι, χωρίζουν. Η Ελένη, ζει δραματικές ώρες ενώ ο Άγγελος, αποφασίζει να επισκεφτεί τη Γερόντισσα Συγκλητική.


64. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 64" (2011)

Υπόθεση: Ο Άγγελος, επισκέπτεται τη Γερόντισσα Συγκλητική για να βρει απαντήσεις στα ερωτηματικά που τον βασανίζουν. Η Ελένη, την 26η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα γινόταν ο γάμος της με τον Άγγελο, φορά το νυφικό της και πίνει για να ξεχάσει. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο Άγγελος μη αντέχοντας το χωρισμό του με την Ελένη, έρχεται να τη βρει στη Λεμεσό.


65. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 65" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη περνά ένα δύσκολο χειμώνα. Και τον Αύγουστο, αποφασίζει να ταξιδέψει στη Κύθνο, στο νησάκι στο οποίο γνώρισε τον Άγγελο. Εκεί, την περιμένει μια έκπληξη.


66. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 66" (2011)

Υπόθεση: Ο Άγγελος με την Ελένη ,πηγαίνουν να συναντήσουν τη γερόντισσα Συγκλητική για να την ευχαριστήσουν για τις νουθεσίες της, μη γνωρίζοντας ότι η Γερόντισσα έχει πεθάνει. Η Νίκη, δηλώνει στους γονείς του Άγγελου, ότι αποφάσισε να τον παρακολουθήσει... Ο Γιωρκής με ο Πασχάλη και τη Χρυστάλλα, ξαναπάνε στη Πλατεία Ηρώων». Εκεί μαθαίνουν από μία ιερόδουλη, ότι η Ελένη έφυγε για πάντα από τη Πλατεία.


67. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 67" (2011)

Υπόθεση: Ο Άγγελος παίρνει νύχτα την Ελένη στο σπίτι του στον Αρχάγγελο. Η Χαρά, η ιερόδουλη που δούλευε μαζί με την Ελένη έχει προβλήματα με τον πατέρα του παιδιού της και ο Άγγελος αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί στο δικαστήριο χωρίς αμοιβή. Οι γονείς του όπως και η Νίκη, όταν το μαθαίνουν από τις εφημερίδες αντιδρούν.


68. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 68" (2011)

Υπόθεση: Αρχίζει στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας, η εκδίκαση της υπόθεσης για τη κηδεμονία της κόρης της Χαράς. Ο Άγγελος, δίνει μάχη για να παραμείνει το παιδί με τη μητέρα του. Η Ελένη, συμπαραστέκεται στη Χαρά.


69. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 69" (2011)

Υπόθεση:


70. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 70" (2011)

Υπόθεση:


71. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 71" (2011)

Υπόθεση: Η Μαρία ανησυχεί για τη ζωή του Χουάν. Η Τζιμένα την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι ο Χουάν είναι καλά και ότι μία μέρα θα την πάρει μαζί του και θα φύγουν μακριά από όλα αυτά. Στο μεταξύ ο Νοέλ ρίχνει όλα τα φταιξίματα στην Αϊμέ και για το πόσο κακιά είναι!


72. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 72" (2011)

Υπόθεση: Ο Σάββας με τον Ανδρέα τραυματίζονται θανάσιμα σε δυστύχημα αφήνοντας την Ελένη ένα σωματικό και ψυχικό κουρέλι.


73. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 73" (2011)

Υπόθεση: Η Ελένη πληροφορείται από τον γιατρό ότι είναι έγκυος τριών μηνών. Καταλαβαίνει ότι το παιδί είναι του Άγγελου. Αποφασίζει να σταματήσει τη ζωή της νύχτας να γεννήσει το παιδί της και να φύγει εκτός Κύπρου. Ο Σάββας, όμως, έχει άλλα σχέδια...


74. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 74" (2011)

Υπόθεση:


75. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 75" (2011)

Υπόθεση:


76. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 76" (2011)

Υπόθεση:


77. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 77" (2011)

Υπόθεση:


78. "Ελένη η Πόρνη: Επεισόδιο 78" (2011)

Υπόθεση:


Στοιχεία/Trivia: Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν από την Κύθνο όπου ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται μεταξύ της Ελένης (Εμμανουέλα Χαραλάμπους Engel) και του Άγγελου (Μάξιμος Μουμούρης).
● Την θέση του ηθοποιού Παναγιώτη Μπουγιούρη που αποχώρησε από την σειρά, στον ρόλο του Άγγελου, πήρε ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης.

Επαναλήψεις: 2011 (ΑΝΤ1 Κύπρου)

Ηθοποιοί: Εμμανουέλα Χαραλάμπους (Ελένη)

Μάξιμος Μουμούρης (Άγγελος)

Αγγελική Φιλιππίδου (γιαγιά Ελένης)

Όλγα Ποταμίτου

Νεόφυτος Νεοφύτου

Νεοκλής Νεοκλέους (πατέρας Ελένης)

Κώστας Καζάκας

Νέδη Αντωνιάδη (Μαρία, μητέρα Ελένης)

Πατρίτσια Πεττεμερίδη

Ιωάννα Σιαφκάλη

Σώτος Σταυράκης

Μιχάλης Σοφοκλέους

Μαρία Φιλίππου (III)

Μαρία Ιωάννου

Βαρβάρα Λάρμου (Γκιούλ)

Ειρήνη Κωνσταντίνου

Βασιλική Πλακίτη (Λολίτα)

Παναγιώτα Μόνια

Ντόρις Κυριακίδου

Λουκία Μιχαήλ (Μύρα)

Έλενα Χριστοφή

Μάριαμ Βενιζέλου

Ερμίνα Κυριαζή

Ιωάννα Πολυνείκη

Nάταλι Αμμάν

Γιώργος Αναγιωτός

Ζωή Ανθούλη

Κίμων Αποστολόπουλος

Ρεβέκκα Αποστολοπούλου

Μαρίνα Αργυρίδου

Ανδρέας Βασιλείου

Εμμανουέλα Γεωργίου

Έλενα Διαμαντίδου

Άγης Εμμανουήλ

Χάρης Ευριπίδου

Αυγούστα Ευσταθίου

Βάσω Ιωάννου

Νίκος Καλλής

Πέτρος Καρατζιάς

Μάρω Καυκαρίδου

Μιχάλης Κορομίας

Έλλη Κυριακίδου

Δώρα Μακαρίου

Χριστίνα Μαρούχου

Σωτήρης Μεστάνας

Βασίλης Μιχαήλ

Θεόδωρος Μιχαηλίδης

Μανώλης Μιχαηλίδης

Ντίνα Μπάρκα

Έρρικα Μπεγιέτη

Βασίλης Ναθαναήλ

Νεοπτόλεμος Νεοπτολέμου

Ανδρέας Νικολαΐδης

Άννα Παπαγεωργίου

Παντελής Παπακωνσταντίνου

Λέτα Πασχούλα

Μαρία Πέτρου (III)

Χάρης Πισσίας

Στέλλα Ποταμίτου

Αυγή Πουργούρα (μικρή Ελένη)

Μαριέλλα Σαββίδου

Στάλω Στυλιανού

Χριστίνα Τερεζοπούλου

Θεανώ Τραγίδου

Καίτη Τσεριώτου

Σώτος Φιλιππίδης

Νίκος Χαραλάμπους

Στέφανη Χαραλάμπους

Γιολάντα Χριστοδούλου

Τέρψη Ψωμά

Μαρούλα Χαπέσιη

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr