Γύρω γύρω όλοι (2012)

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Γύρω γύρω όλοι (2012)

Έτος: 2012

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος:

Κανάλι: ΡΙΚ1

Ημέρα/ημέρες προβολής: Δευτέρα

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 24 Δεκεμβρίου 2012

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 2012

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Αριθμός επεισοδίων: 2

Εταιρία παραγωγής: Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ)

Σκηνοθεσία: Κώστας Ορθοδόξου

Ηθοποιοί: Δημήτρης Ξύστρας , Ζωή Κυπριανού , Γιάννα Λευκάτη , Γιώργος Λώρης , Νάτια Χαραλάμπους , Ειρήνη Κωνσταντίνου , Παναγιώτης Λάρκου , Μαρία Φιακά , Μιχάλης Σοφοκλέους , Ιωάννα Κορδάτου , Σκεύος Πολυκάρπου


Λίστα επεισοδίων:
1. "Γύρω γύρω όλοι: Επεισόδιο 1" (24/12/2012) (Υπόθεση: Σε μια γειτονιά ζουν όμορφα κι απλά η Ειρήνη και ο Παναγιώτης με τα τρία τους παιδιά, η Μαρία με την κόρη της κι ο Μιχάλης με το γιο του. Ο γιος του Μιχάλη σε μια στιγμή αντίδρασης φεύγει από το σπίτι και κρύβεται στο σπίτι της Αντρούλας μιας μοναχικής ηθοποιού που ζει επίσης στη γειτονιά. Η κόρη της Μαρίας θέλοντας να παρασταθεί στο φιλαράκι της κρύβεται μαζί του. Η Μαρία κι ο Μιχάλης ψάχνοντας για τα παιδιά τους, έρχονται πιο κοντά. Τη μέρα των Χριστουγέννων μια έκπληξη τους περιμένει.)

2. "Γύρω γύρω όλοι: Επεισόδιο 2" (2012) (Υπόθεση: Τα παιδιά προσπαθούν να σμίξουν τους γονείς τους, τη Μαρία και τον Μιχάλη. Βρίσκουν τρόπο να τους στείλουν να περάσουν μαζί την πρωτοχρονιά. Κι όλα αυτά μέσα στο μπάχαλο που δημιουργείται από τους γονείς και τα πεθερικά και που τελικά βρίσκουν τον μπελά τους οι νέοι που ήθελαν να διασκεδάσουν μόνοι με τους φίλους τους μακριά από όλους στο εξοχικό.)


Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr