Ένα μωρό για τρεις

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος βιντεοταινίας: Ένα μωρό για τρεις a.k.a. Ένας χοντρός θα μας σώσει

Έτος: 1988

Διάρκεια: 78'

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Παύλος Λιάρος

Σενάριο: Παύλος Λιάρος

Φωτογραφία: Γιώργος Γκόνης

Μουσική σύνθεση: Άγης Γυφτόπουλος

Εταιρία παραγωγής: Novelty TV Video Film

Ηθοποιοί: Σπύρος Καλογήρου (Χαράλαμπος Στουρνάρης) , Ευαγγελία Σαμιωτάκη , Κώστας Μακέδος , Χρήστος Νέρης (Ηρακλής) , Μαρίνα Ρώμα (Στουρνάρη, κόρη του Χαράλαμπου Στουρνάρη) , Φρύνη Αρβανίτη , Νίκος Ζούκας (Στουρνάρης, γιος του Χαράλαμπου Στουρνάρη) , Έρη Τζαμακλή , Τζώρτζια Θεοδώρου , Γιώργος Παρμαξιζόγλου , Ειρήνη Βαζιριανζίκη , Τζένη Βάνου (τραγούδι) , Γιάννης Πετρόπουλος (τραγούδι)

Σχόλια/Πλοκή: Ο Χαράλαμπος Στουρνάρης είναι ένας εγωιστής, φωνακλάς αλλά κατά βάθος καλοκάγαθος πατέρας. Η κόρη του (Μαρίνα Ρώμα) είναι ερωτευμένη με έναν υπάλληλο της εταιρείας του, τον Ηρακλή. Για να τον ξεχάσει την στέλνει δυο χρόνια στο Παρίσι για σπουδές. Γυρίζοντας η κόρη του από το Παρίσι, αντί να έχει ξεχάσει τον Ηρακλή, του παρουσιάζει ένα μωρό που του λέει ότι το έχει κάνει με τον Ηρακλή. Το μωρό αυτό όμως είναι του αδελφού της (Νίκος Ζούκας), με ένα μανεκέν. Δεν τολμάει όμως να το παρουσιάσει στον πατέρα του γιατί θα του κόψει το χαρτζιλίκι...

Trivia: Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε με τον τίτλο "Ένας Χοντρός Θα Μας Σώσει". Η Τζώρτζια Θεοδώρου αναγράφεται στους τίτλους ως Τζώρτζια Θεοχάρη.

Συζητήστε για τη βιντεοταινία στο Retromaniax.gr