Άγριες Μέλισσες

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Άγριες Μέλισσες

Έτος: 2019

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: ΑΝΤ1

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 2019

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Είδος: Δραματική

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη , Θανάσης Τσαμπάνης , Βίκυ Κουκούτση

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Ηθοποιοί: Κάτια Δανδουλάκη , Γιάννης Φέρτης , Χρήστος Πλαϊνης (κοινοτάρχης Περικλής Τόλιας) , Δημήτρης Μοθωναίος

Περίληψη: Καλοκαίρι του 1958 σε ένα χωριό του Θεσσαλικού Κάμπου. Η βιομηχανοποίηση της χώρας έχει αρχίσει με γοργούς ρυθμούς και αυτό αλλάζει τις παραδοσιακές δομές της οικονομίας σε όλη την επαρχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον Κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δροσώς. Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά...

Trivia: Για τη σειρά θα στηθεί ολόκληρο χωριό με την πλατεία, τις γειτονιές και τα μαγαζιά του, αλλά και εσωτερικοί χώροι σπιτιών, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για την αναπαράσταση της εποχής, που είναι πολλές. Το ρεπεράζ για να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι είναι σε τελική φάση, αφού τα γυρίσματα της πρόκειται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου.

Ήδη στα Σπάτα -στους εξωτερικούς χώρους του "Κάπα Στούντιο" του Καραγιάννη- ετοιμάζεται το πραγματικό χωριό εποχής. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στα κοστούμια.

Για να τηρηθούν τα υψηλά κριτήρια που επιθυμεί το κανάλι για την παραγωγή, ο ΑΝΤ1 έχει υποβάλει αίτημα για να ενταχθεί η σειρά στο πρόγραμμα επιδότησης οπτικοακουστικών παραγωγών του ΕΚΟΜΕ και να λάβει κρατική χρηματοδότηση.

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr