"Ταραχή" μες τη ζωή μου

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος βιντεοταινίας: "Ταραχή" μες τη ζωή μου

Έτος: 1989

Διάρκεια: 88'

Είδος: Κοινωνική

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζερβός

Σενάριο: Γιάννης Φραδέλος

Ηθοποιοί: Λευτέρης Πανταζής (Λευτέρης Ιωάννου) , Ρίκα Διαλυνά (Νάντια) , Βανέσα Τζελβέ (Άννα Ζαφειρίου) , Τάσος Κωστής (Γιάννης) , Άλκης Ζερβός (διευθυντής σταθμού) , Διονύσης Σαμαρτζής (Μάνος) , Χρήστος Ζορμπάς (Άλκης Σταθάτος) , Φωκάς Ευαγγελινός (χορός) , Ναταλία Βιτσίου (χορός)

Σχόλια/Πλοκή: Δυο γυναίκες στη ζωή του, η μια σύντροφος στον αγώνα της κατάκτησης της δόξας ενώ η άλλη καταστροφική. Η ζωή του μια..ταραχή. Ο Λευτέρης, νέος, ταλαντούχος τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με την Άννα. Τραγουδάει σε ένα πιάνο-μπαρ, όπου ένα βράδυ η Νάντια, γυναίκα πλούσια και όμορφη, θα τον γνωρίσει και θα γοητευτεί από τη φωνή του και τον ίδιο. Η Νάντια θα μπει δυναμικά στη ζωή του, προσπαθώντας να τον κατακτήσει, χρησιμοποιώντας δύναμη, χρήμα και τις γνωριμίες που διαθέτει. Η ζωή του Λευτέρη θα αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Ο απλός, νέος τραγουδιστής θα μεταμορφωθεί σε super star. Αυτό όμως θα έχει πολλές επιπτώσεις στη ζωή του και στον ίδιο...

Trivia: Ακούγονται τα τραγούδια "Πως", "Σε νοσταλγώ", "Εκείνη", "Δυο Παναγιές", "Πόσο μου λείπεις", "Μοναξιά", "Εξακολουθώ", "Αλήτης" και βέβαια η "Ταραχή".

Συζητήστε για τη βιντεοταινία στο Retromaniax.gr