10η εντολή: Ωραία κοιμωμένη

Από retroDB
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Η εκτυπώσιμη έκδοση δεν υποστηρίζεται πλέον και μπορεί να έχει σφάλματα μορφοποίησης. Παρακαλούμε ενημερώστε τους σελιδοδείκτες του περιηγητή σας και παρακαλούμε χρησιμοποιήστε εναλλακτικά την προεπιλεγμένη λειτουργία εκτύπωσης του περιηγητή σας.

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: 10η εντολή: Ωραία κοιμωμένη

Έτος: 2006

Τηλεοπτική Σειρά

Είδος: Μυστηρίου

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 1 Νοεμβρίου 2006

Κύκλος: 3ος

Επεισόδιο: 5ο

Κανάλι: Alpha

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας , Δήμητρα Σακαλή

Ηθοποιοί: Εβελίνα Παπούλια (Λήδα) , Μάξιμος Μουμούρης (Στάθης) , Μαργαρίτα Αμαραντίδη (Χρύσα) , Δημήτρης Γιαννόπουλος (αστυνόμος)

Περίληψη/Σχόλια: Η Λήδα έχει μια δεκαοχτάχρονη κόρη, τη Χρύσα. Οι δυο γυναίκες είχαν πάντα πολύ καλή σχέση. Μετά το θάνατο του πατέρα η σχέση αυτή έγινε ακόμα πιο δυνατή. Η Λήδα αντιλαμβάνεται ότι τον τελευταίο καιρό η Χρύσα βλέπει κάποιον άντρα. Δεν επιμένει να μάθει ούτε πιέζει τα πράγματα. Της έχει εμπιστοσύνη. Μετά από βραδινή έξοδο η Χρύσα δεν γυρίζει στο σπίτι. Η Λήδα πανικοβάλλεται καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο. Ζητάει τη βοήθεια της αστυνομίας φοβούμενη ότι κάτι κακό της έχει συμβεί. Την επόμενη μέρα ο φόβος της επαληθεύεται. Το πτώμα της Χρύσας βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία. Κανείς δε γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος. Κανείς δε γνωρίζει επίσης τίποτα για τον άντρα που έβλεπε τελευταία. Η Χρύσα έχει κρατήσει κρυφή τη σχέση τους. Η αστυνομία αδυνατεί να βρει κάποια άκρη μέχρι που η Λήδα ανακαλύπτει στο κινητό της Χρύσας βιντεοσκοπημένο το πρόσωπο του άντρα.

Επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "10η εντολή".

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο Retromaniax.gr