Με το Δεξί

Από retroDB
Αναθεώρηση ως προς 06:00, 24 Ιουνίου 2020 από τον Mandrake (Συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής εκπομπής: Με το Δεξί

Έτος: 2010

Τηλεοπτική Εκπομπή

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 27 Μαρτίου 2010

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 2012

Ημέρα προβολής: Σάββατο

Κύκλοι επεισοδίων: 2

Είδος: Reality

Κανάλι: ΑΝΤ1

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγοράκης , Βασίλης Καρφής

Εταιρία παραγωγής: On - Noir Productions

Παρουσιαστές: Σπύρος Σούλης

Περιγραφή: Ο Σπύρος Σούλης, μαζί με την ομάδα του, που αποτελείται από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, επιπλοποιούς, τεχνίτες, γεωπόνους, ζωγράφους κ.ά.), αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία τα σπίτια των ανθρώπων που έχουν επιλέξει. Δεν πρόκειται για μία απλή ανακαίνιση, αλλά για ριζική και ολική αλλαγή σε επίπεδο λειτουργικότητας και αισθητικής, τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιών.

Όλα αρχίζουν με την επίσκεψη του Σπύρου Σούλη στο σπίτι της οικογένειας που επιλέχθηκε. Κουβεντιάζοντας μαζί τους, προσπαθεί να καταλάβει τις ανάγκες και τις ελλείψεις του σπιτιού, αλλά και τον χαρακτήρα και τα γούστα των συγκεκριμένων ανθρώπων προκειμένου να δημιουργήσει, μαζί με τους συνεργάτες του, το ιδανικό σπίτι γι' αυτούς! Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της εκπομπής στέλνουν την οικογένεια. διακοπές όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να πραγματοποιήσουν το "θαύμα" τους. Εργάζονται πυρετωδώς, με εντατικούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα, για να "μεταμορφώσουν" το σπίτι. Όταν οι οικογένειες επιστρέφουν, αντικρίζουν μπροστά τους ένα υπέροχο, ολοκαίνουργιο, πραγματικό σπιτικό.

Επαναλήψεις: 2012 (ΑΝΤ1 Satellite) , 2012 (ΑΝΤ1 Pacific) , 2012 (ΑΝΤ1 Europe) , 2012 (ΑΝΤ1 Κύπρου) , 2012 (ΑΝΤ1) , 2012 (ΑΝΤ1) , 2012 (ΑΝΤ1 Europe)

Trivia:

Συζητήστε για την τηλεοπτική εκπομπή στο Retromaniax.gr