Ενημέρωση στη ΝΕΤ

Από retroDB
Αναθεώρηση ως προς 14:42, 21 Σεπτεμβρίου 2012 από τον Jimijoop (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος τηλεοπτικής εκπομπής: Ενημέρωση στη ΝΕΤ

Έτος: 2012

Τηλεοπτική Εκπομπή

Είδος: Ενημερωτική

Κανάλι: ΝΕΤ

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 16 Ιουλίου 2012

Διάρκεια επεισοδίου: 180'

Σκηνοθεσία:

Παρουσιαστές: Γιάννης Σκάλκος , Ν. Μελέτης , Τάκης Σαράντης , Γ. Ευσταθίου , Γιάννης Τρουπής , Φάνης Παπαθανασίου , Λίνα Κλείτου

Περιγραφή: H ενημέρωση στη ΝΕΤ δεν σταματά ποτέ. Και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ΝΕΤ θα συνεχίσει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών για όλες τις τρέχουσες πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές εξελίξεις με ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, καθημερινά,αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Από τις 16 Ιουλίου, μέχρι και τις 26 Αυγούστου καθημερινά από τις 07.00 μέχρι τις 10.00, η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ», μια νέα τρίωρη ενημερωτική εκπομπή, με εναλλασσόμενους παρουσιαστές από το δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ, θα δίνει τον ειδησεογραφικό παλμό της ημέρας. Οι δημοσιογράφοι που θα εναλλάσσονται στην παρουσίαση τα Σαββατοκύριακα θα είναι οι Γ. Σκάλκος, Ν. Μελέτης, Τ. Σαράντης, και Γ. Ευσταθίου. Στη νέα ενημερωτική προσπάθεια θα συμμετέχουν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των δελτίων Ειδήσεων και των Ενημερωτικών Εκπομπών της ΕΡΤ.

Συζητήστε για την τηλεοπτική εκπομπή στο Retromaniax.gr