Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Βαγγέλης Δουκουτσέλης"

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
 
Γραμμή 5: Γραμμή 5:
 
|dob=
 
|dob=
  
|com=Ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις "Μερικοί τον προτιμούν νεκρό" και την διασκευή του έργου του Σαίξπηρ "Δωδέκατη Νύχτα" σε σκηνοθεσία Ζωζώς Ζάρμπα. Έγραψε το κείμενο, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην αστυνομική κωμωδία "Η δολοφονία του Ραμόν Μαρτίνεζ". Έγραψε το δραματικό έργο "Λευκές Σελίδες" σε σκηνοθεσία Κώστα Ζέκου, μια διασκευή ενός έργου του Ισπανού συγγραφέα Χουάν Κάρλος Ρούμπιο. Πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη παράσταση "Οι Βράχοι" της Τζένης Κοσμίδου (Βραβείο κοινού της καλύτερης παράστασης της χρονιάς στα Gaytheatreawards 2013). Συμμετείχε στις συμμετάσχεις του Χάρη Ρώμα "Ο Αυτοκράτορα της Σοκολάτας" και "Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα" και συνυπόγραψε την διασκευή του παραμυθιού "Χάνσελ και Γκρέτελ"
+
|com=Ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις "Μερικοί τον προτιμούν νεκρό" και την διασκευή του έργου του Σαίξπηρ "Δωδέκατη Νύχτα" σε σκηνοθεσία Ζωζώς Ζάρπα. Έγραψε το κείμενο, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην αστυνομική κωμωδία "Η δολοφονία του Ραμόν Μαρτίνεζ". Έγραψε το δραματικό έργο "Λευκές Σελίδες" σε σκηνοθεσία Κώστα Ζέκου, μια διασκευή ενός έργου του Ισπανού συγγραφέα Χουάν Κάρλος Ρούμπιο. Πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη παράσταση "Οι Βράχοι" της Τζένης Κοσμίδου (Βραβείο κοινού της καλύτερης παράστασης της χρονιάς στα Gaytheatreawards 2013). Συμμετείχε στις συμμετάσχεις του Χάρη Ρώμα "Ο Αυτοκράτορα της Σοκολάτας" και "Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα" και συνυπόγραψε την διασκευή του παραμυθιού "Χάνσελ και Γκρέτελ"
  
 
|trivia=
 
|trivia=
 
}}
 
}}

Τελευταία αναθεώρηση της 18:51, 15 Ιανουαρίου 2020

Ημερομηνία γέννησης:Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει:

Σελίδα περιεχομένου Έτος Κανάλι
Το Καφέ της Χαράς (2019) 2019|2019 ΑΝΤ1


Κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες έχει παίξει:


Τηλεταινίες στις οποίες έχει παίξει:

Σελίδα περιεχομένου Έτος Κανάλι
Μπράβο Γιατρέ μου 2018|2018 TV One


Βιντεοταινίες στις οποίες έχει παίξει:


Μαγνητοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει παίξει:


Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει παίξει:

Σελίδα περιεχομένου Έτος
Πρότυπος Οίκος Ανοχής 2014


Εκπομπές στις οποίες συμμετείχε ή τις οποίες παρουσίαζε:


Τηλεπαιχνίδια τα οποία παρουσίαζε ή στα οποία συμμετείχε:


Επεισόδια σειρών μυθοπλασίας & εκπομπών στα οποία συμμετείχε ή παρουσίαζε:


Μεταγλωττισμένες παραγωγές στις οποίες συμμετείχε:


Βιογραφία: Ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις "Μερικοί τον προτιμούν νεκρό" και την διασκευή του έργου του Σαίξπηρ "Δωδέκατη Νύχτα" σε σκηνοθεσία Ζωζώς Ζάρπα. Έγραψε το κείμενο, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην αστυνομική κωμωδία "Η δολοφονία του Ραμόν Μαρτίνεζ". Έγραψε το δραματικό έργο "Λευκές Σελίδες" σε σκηνοθεσία Κώστα Ζέκου, μια διασκευή ενός έργου του Ισπανού συγγραφέα Χουάν Κάρλος Ρούμπιο. Πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη παράσταση "Οι Βράχοι" της Τζένης Κοσμίδου (Βραβείο κοινού της καλύτερης παράστασης της χρονιάς στα Gaytheatreawards 2013). Συμμετείχε στις συμμετάσχεις του Χάρη Ρώμα "Ο Αυτοκράτορα της Σοκολάτας" και "Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα" και συνυπόγραψε την διασκευή του παραμυθιού "Χάνσελ και Γκρέτελ"

Trivia:

Συζητήστε για τον/την ηθοποιό "{{{Sname}}}" στο Retromaniax.gr