Όλοι Μαζί... Τη Φάγαμε

Από retroDB
Αναθεώρηση ως προς 11:44, 30 Απριλίου 2023 από τον Nasos (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Έτος: 2016

Θεατρικός τίτλος: Όλοι Μαζί... Τη Φάγαμε

Είδος: Επιθεώρηση

Θέατρο: Περιοδεία

Περίοδοι παραστάσεων: Χειμώνας 2016-2017

Τόπος:

Σκηνοθεσία: Στάθης Ψάλτης

Σενάριο: Ντίνος Σπυρόπουλος (κείμενα)

Σκηνικά:

Κοστούμια:

Μουσική επιμέλεια: Νίκος Στρατηγός

Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης , Βάσια Τριφύλλη , Μιχάλης Μόσιος , Μάρκος Λεζές , Βασίλης Ζωνόρος , Ντίνος Σπυρόπουλος , Χριστίνα Ψάλτη , Τίσα Βασιλάκη , Ιωάννα Σάλμη , Σοφία Βόσσου


Σχόλια/Πλοκή: Ο Στάθης Ψάλτης ξαναχτυπά με μια επίκαιρη επιθεώρηση. Σατιρίζει με το μοναδικό του τρόπο τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας. Η Βάσια Τριφύλλη ψάχνει τον Αλέξη, το γιο της. Ο Μιχάλης Μόσιος, ως Ταμτάκος, μπλέκεται στους διαδρόμους ενός Ελληνικού νοσοκομείου και γίνεται της κακομοίρας. Ο Μάρκος Λεζές θέλει να αυτοκτονήσει αλλά τελικά προτιμάει να ζήσει για να μην κάνει το χατίρι όλων αυτόν που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Ο Βασίλης Ζωνόρος έχει ένα παράπονο και το λέει στο αγόρι απέναντι. Ο Ντίνος Σπυρόπουλος εξηγεί γιατί η γυναίκα είναι άλλο μηχάνημα. Η Χριστίνα Ψάλτη ως ανιψιά του Ντόναλντ Τράμπ κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Αυτά συμβαίνουν στην επιθεώρηση που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.

Trivia: Τελευταία θεατρική εμφάνιση του Στάθη Ψάλτη στην επιθεώρηση που περιόδευε τον χειμώνα του 2016-2017 σε όλη την Ελλάδα. Η τελευταία παράσταση της ζωής του πραγματοποιήθηκε στη Βέροια στις 5 Φεβρουαρίου 2017, όπου και διακόπηκε η περιοδεία.

Συζητήστε για τη θεατρική παράσταση "Όλοι Μαζί... Τη Φάγαμε" στο Retromaniax.gr