Ο ταξιτζής μας (1985)

Από retroDB
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τίτλος βιντεοταινίας: Ο ταξιτζής μας (1985)

Έτος: 1985

Διάρκεια: 90΄

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Παντελής Σκρουμπέλος

Σενάριο: Γιώργος Μυλωνάς

Ηθοποιοί: Θόδωρος Κατσαδράμης (ταξιτζής Θόδωρος Δαμάσκος) , Στάθης Ψάλτης , Γωγώ Ατζολετάκη , Δημήτρης Ιωακειμίδης , Τούλα Σπινέλη , Μαίρη Ραζή , Ντίνος Δουλγεράκης , Γιάννης Χειμωνίδης , Ειρήνη Κουμαριανού

Σχόλια/Πλοκή: Ο ταξιτζής Θόδωρος Δαμάσκος, ενώ κάνει την συνηθισμένη του βάρδια, παίρνει κάποιο περίεργο πελάτη, ο οποίος του διηγείται το μπλέξιμο του με έναν μεθύστακα γαμπρό, που τυραννάει την αδελφή του και του αποσπάει κάθε τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά. Μετά από αυτό ο Θόδωρος βρίσκει μέσα στο ταξί του ένα δέμα με λεφτά, αλλά παρόλους τους πειρασμούς δεν επιτρέπει στον εαυτό του να το κρατήσει. Και σαν να μην έφταναν αυτά, όπως τρέχει με το αυτοκίνητο του στον δρόμο, πέφτει πάνω σε μια κοπέλλα με τα νυφικά της ρούχα, η οποία το έσκασε από το σπίτι, λίγο πριν παντρευτεί εκείνον που δεν αγαπούσε. Ο ταξιτζής μας μπλέκει σε μια κωμικοδραματική περιπέτεια, παίρνει τη νύφη σπίτι του και προσπαθεί πλέον να βρει τον αγαπημένο της.

Trivia: Η βιντεοταινία αποτελεί συρραφή δύο επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς "Ο ταξιτζής (1977)". Τα επεισόδια αυτά είναι "Ο Μανάβης" και "Η Νύφη".

Συζητήστε για τη βιντεοταινία στο Retromaniax.gr